NadziejaJest
Fanka BB :)
Ja 2x1Mam pytanie do dziewczyn po crio, w jakiej ilości bierzecie Estrofem? Po transferze lekarz mówi, że leki mam brać bez zmian, w tym Estrofem 2x1 A na tym wypisie jest napisane 3x1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 2x1Mam pytanie do dziewczyn po crio, w jakiej ilości bierzecie Estrofem? Po transferze lekarz mówi, że leki mam brać bez zmian, w tym Estrofem 2x1 A na tym wypisie jest napisane 3x1.
Dziewczyny mam bardzo pilne pytanie, czy ktoras z Was ma na zbyciu (do sprzedania) steryd calcort? Pilnie potrzebny
Ja mam metypred,ale tylko 3tabl. Z tego co przeczytałam,to jest to polski odpowiednik calcortu,ale to info tylko z neta. Jakbyś chciała,to daj znać na Priv.
Kochana nie ratują mnie 3 tab, ale dziękuje Ci bardzo [emoji8]
Dziewczyny mam bardzo pilne pytanie, czy ktoras z Was ma na zbyciu (do sprzedania) steryd calcort? Pilnie potrzebny
Moze ktoras encorton ma na zbyciu , bo to jest w sumie to samo( chyba) ale z tego co czytam to tak.
Ja mam ale encortonDziewczyny mam bardzo pilne pytanie, czy ktoras z Was ma na zbyciu (do sprzedania) steryd calcort? Pilnie potrzebny
Orofar max na gardlo, stodal na kaszel i nasivin soft na katar-to wszysrko pozwolil mi brac ginekolog jsk bylam.przeziebionaDziewczyny przez klimatyzacje gardlo mnie boli i chyba kaszelek sie rozkreca... mam rantum verde pastylki pije miod i cytrynę. co jeszcze moge w ciazy?
Ja mam zostało mi z 10 tablMoze ktoras encorton ma na zbyciu , bo to jest w sumie to samo( chyba) ale z tego co czytam to tak.