Justin87
Fanka BB :)
No właśnie, cały czas zaglądam i obgryzam paznokcie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.Koniczynko, wiesz juz cos? Siedze jak na szpilkach
Jest krok do przodu, umówiłam się do Paśnika na 19.06. Szybko zleci, żywię taką nadzieję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie, cały czas zaglądam i obgryzam paznokcie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.Koniczynko, wiesz juz cos? Siedze jak na szpilkach
Super!! Ja jestem na 15.06No właśnie, cały czas zaglądam i obgryzam paznokcie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Jest krok do przodu, umówiłam się do Paśnika na 19.06. Szybko zleci, żywię taką nadzieję.![]()
Justa ja musze do sierpnia na kolejne podejscie czekac , u ciebie juz cos sie dziejeNo właśnie, cały czas zaglądam i obgryzam paznokcie. Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Jest krok do przodu, umówiłam się do Paśnika na 19.06. Szybko zleci, żywię taką nadzieję.![]()
Musi się coś dziać, bo inaczej oszaleję.Justa ja musze do sierpnia na kolejne podejscie czekac , u ciebie juz cos sie dzieje[emoji173]️
Znam ten stanMusi się coś dziać, bo inaczej oszaleję.![]()

Blondasek a jakie masz amh, łapiesz się na refundację?Czekanie na to wszystko zawsze najgorsze. Wszystkie tu wciąż na coś czekamy, na wizytę, na betę, na usg itd.![]()
Prawidłowo!!! Bardzo dobrze, że działasz JustynkoMusi się coś dziać, bo inaczej oszaleję.![]()
Ja mam to samo. Musialam na jakis czas opuscic forum,bo bardzo sie tym stresowalam i koszmary w nocy mialam. Zagladam tu co jakis czas, zeby sprawdzic co tam u „starej gwardii”Bardzo mi przykro ale...
Kurde ja za bardzo przeżywam te Wasze ujemne lub spadajace bety. Chyba trzeba będzie sobie dac na luz ż forum...
7 tydzień 5 dzień ... Ciąża na etapie 5 tygodnia w sensie pęcherzyk ... Szczerze mówiac chce mieć to już za sobą skurcze mam straszne ehhh ...Ja mam tez wysokie cisnienie i wlasnie miedzy innymi z tego powodu chcialam miec to szybko za soba. Nagla i duza utrata krwi powoduje jeszcze wyzsze cisnienie, organizm nie jest w stanie uzupelniac krwi w tempie w ktorym ja traci, serce popmuje jeszcze szybciej i cisnienie ci skacze. Oprocz tego , nie moze to chyba byc powodem do „ nie operowania” sa juz na to sposoby i leki przed operacja.komus trzeba zaufac. Do ciebie na koncu decyzja nalezy i pytanie w ktorym tyg jestes , bo im dalej w las tym wiecej drzewendo coraz grubsze i jest coraz ciezej
![]()