Dzisiejsza beta 351,4
Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!
Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blondasek a jakie masz amh, łapiesz się na refundację?
Stara gwardia jak była tak jest na razie @hope322Ja mam to samo. Musialam na jakis czas opuscic forum,bo bardzo sie tym stresowalam i koszmary w nocy mialam. Zagladam tu co jakis czas, zeby sprawdzic co tam u „starej gwardii”![]()
Już się nie strachaj tylko dbaj grzecznie o maluszka dobrym samopoczuciemDzisiejsza beta 351,4Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!
Chyba bym osiwiala do tej pory. W poniedziałek wizyta u lekarza. Ciągle jest strach,ze cos moze pojsc nie tak...
![]()
No wiem niestety, ze dalej dziewczynki dzielnie walcza ale wierze, ze za chwile beda wszystskie w ciazyStara gwardia jak była tak jest na razie @hope322
Jak się wykruszają to w większości nowe osoby, którym udaje się za pierwszym razem...
Teraz czekamy aż @Koniczyna82 nam się wykruszy z dwoma maluchami![]()
![]()
SuperDzisiejsza beta 351,4Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!
![]()
Blondadek najlepsze amh wychodzi w diagnostyce, napewno nie w novum, synevo też zaniża. Jak ci wychodzi takie na granicy zrób w dwóch cyklach w różnych laboratoriach. Pic na wodę z tymi wartościami, w każdym labie inny wynik a nuż trafisz powyżej 0,7 a na lekach można zaoszczędzić. Dziewczynki zażywają jeszcze d3 ona też fałszuje wyniki. Buziaczki i kombinuj.Niestety nie, mam 0,62. Powtórzę co prawda amh ale na cuda nie liczę.
Jej!! super! na którą masz?Też jestem na 15.06 do Pasnika zapisana
No i pięknie. To się nazywa złoty strzał.Dzisiejsza beta 351,4Chyba juz starczy tego sprawdzania...? I pomyśleć,ze to dzis dopiero mialam robic pierwsze badanie!
![]()