reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry jadę zawieź marceline do szkoły wracam kawka śniadanie szybko ogarnę dom i na 13:15 lecę na wizytę wkoncu po miesiącu
Jutro 33tydz zaczynamy - margana PAMIĘTAŁAM [emoji23] ciekawe ile moj Antoś już ma może tez koło 2 kg ??
16 kwoetnia miał 1003g

za duzo kawki ?
ty magnez bierzesz?
wspolczuje u mnie co jakis czas masakra ze skurczami ....mimo, iz biore magnez i uwazam na kawke ...calkiem nie odstawie bo cisnienie nieskie mam.

Pije, bo tez mam ciśnienie umarlaka... i do tej pory brałam trochę asparginu bo latała mi powieka. Ale te łydki dzisiaj to po hardcorze, idę po śniadaniu do apteki kupić coś konkretnego.

Dziewczyny a już macie łożysko 2 stopień?
A ja nie mam napisanego jaki stopień :/

Dzień dobry :) kciuki za wizyty [emoji110] my jutro i już nie mogę się doczekać :) fajnie byłoby dostać jakąś fotkę bo dawno nie dostalismy.

Dziś też będę wcinać truskawki :D u mnie na targu po 8,5zl kg a koszyk 16zl :) i do tego słodkie :)

Trzymam kciuki za wizyty i czekam na same dobre wieści ! :)
Wstałam i niestety nie zeszła mi opuchlizna z jednej kostki. Zawsze po nocy było ok, a teraz tylko troszkę się zmniejszyła. Siedze na kanapie ze sniadaniem a nogi trzymam w misce z zimną wodą i czuję trochę ulgę. Może faktycznie pomoże.
I JESTEM MEGA SMUTNA :( Wczoraj wieczorem uświadomiłam sobie że mój plan "urodzić i nie zesrać sie w trakcie" ma małe szanse na powodzenie. A dlaczego? Bo wczoraj jak by to delikatnie ująć: puściłam bąka z farszem.... NA szczęscie akurat robiłam siku więc trochę mniejsza katastrofa niż jakiś czas temu u @Wronka199. :(
Miłego dnia!

Dziewczynki a powiedzcie mi czy dziecko po kąpieli trzeba smarować oliwką? Czy wystarczy myć mydelkiem i tyle? No i czy dziecko trzeba smarować przed wyjściem z domu lub ogólnie w ciągu dnia ? I jeśli tak to czym? Należy stosować kremy z filtrem?

reklama
A ja nie mam napisanego jaki stopień :/

Dzień dobry :) kciuki za wizyty [emoji110] my jutro i już nie mogę się doczekać :) fajnie byłoby dostać jakąś fotkę bo dawno nie dostalismy.

Dziś też będę wcinać truskawki :D u mnie na targu po 8,5zl kg a koszyk 16zl :) i do tego słodkie :)
Też myślałam o jakimś zdjęciu wczoraj na usg, ale już leży glowka w dół i nie widać tak ładnie jak wcześniej :) tak naprawdę nakrecilam film z usg telefonem i widać tylko serce, mózg i takie tam

Do góry