gosia321
Fanka BB :)
Wow piekny wzrost :*U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow piekny wzrost :*U mnie dobre wieści. 188
7dpt - 19,8
9dpt - 61
11dpt - 188
Jesssu ale ty masz szczęście do niegoDziewczyny czy to jest normalne ,ze Pasnik jeszcze nie odpisał mi ? Od 27 kwietnia czekam na wiadomość dzwonię , pisze i przypominam się ,a dalej nic nie mam
jestem bezradna nie chce żeby pomyślał ze jestem natrętna
pamiętaj jak nie drzwiami to oknem, powinien chłopina wiedzieć że baby nie powstrzyma, z tym instynktem jeszcze nikt nie wygrał
Dziękuję za kciuki, tak się cieszę, że maluszek zdrowyO mój boze. Super! Bardzo trzymałam za Was kciuki Ale w głębi duszy czułam że jest ok. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Tak cieszę się bardzo w końcu muszę odreagować i zaopatrzyć dzidziusia w ciuszkikosmetyka pomartwicie sie pozniej a teraz ciesz sie z synka ❤❤❤❤❤
Mam wynik bety [emoji22] 0,1
Heeh...
Muszę Cię zmartwić nic nie dostałam na te bóle na szczęście przeszły, jedynie picie wody litrami mi pomagało.@Koniczyna82 tak sie ciesze i gratuluje!!!!
@misis188 oo nie wiedzialam ze dr jest urologiem.
@Maryanka gratuluje wspanialych wiesci!!!
Co do kolki to co lekarze daja na bol w ciazy? Bo to mnie wlasnie martwi ze jak sie nie pozbede tego dziadostwa przez ciaza to zlapie mnie bol w ciazy...
Tak ulga wielka, dziękujemy bardzoKamien z serca! Rosnijcie zdrowo [emoji173]
Dziękuję ja też się bardzo cieszęMaryanko ogroooomnie się cieszę, wiedział że będzie dobrze, a z tym się uporacie szybciutko i nikt nawet nie bedzie pamiętał.
CudeńkoCzesc ciotki❤
Tak trzymam kciuki za kazda z Was. Dzis waze juz 1100 gram![]()

Mały wielki cud, pod choinkę w sam razCześć Ciotki
Mam już prawie 3 cmi jestem małym/łą wiercipiętą
Z brzucha mamy wychodzę 19 grudnia.
Świetny prezent pod choinkę, co nie ?
Zobacz załącznik 857539