Margit2018
Fanka BB :)
Trzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.Dokładnie tak to jest ta strona gdzie była ciąża pozamaciczna i dwie punkcje do in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.Dokładnie tak to jest ta strona gdzie była ciąża pozamaciczna i dwie punkcje do in vitro
Niestety endomenda wyniszcza komorki i sie pozniej nie chca zapladniac, dzielic i wogole.. u mnie z 6 zostaly 3 ale do 3 doby. Wiec kij wie co sie dzialo w brzuchu i czy przy 5 dobie nie "obumieraly".Bardziej endometrioza, u meza super nie jest, ale to nie jest problem.
@PaulinkaP ja mam torbiel z niepeknietego pęcherzyka co miesiac. W prawym jajniku nie czuje. A lewy to mnie tak naparza ze czasami az dech zapiera.... ale za 3 dni @ wiec mam nadzieje ze sama zejdzie.
Oczywiście że dam znać zostało nam 30 km i będziemy na miejscuTrzymaj sie Paulinka i daj koniecznie znać po wizycie.
To teraz czekamy na ten dzień@Wiolawi85 jestesmy na tym samym etapie tez mialam 11.05 transfer. Staram sie o tym nie myslec. U mnie objawow jako takich zero. Jeszcze tydzien czekania na testowanie.
Podobno sie oprozniaja w trakcie okresu ale mysle ze ciezko zlapac konkretny moment. Sama nie wiem. Przestalam je juz kontrolowac bo bym majatek wydala jakbym z nimi co miesiac na usg latala.U mnie od początku tego roku to samo :/ No dosłownie miesiąc w miesiąc nie pęka mi pęcherzyk i jest torbiel. Raz dostałam zastrzyk na pęknięcie i nawet z nim nie pękł. Zwykle po progesteronie schodzi ale raz nie zeszła i musiałam miesiąc brać tabletki anty. I teraz mam pytanieCzy te torbiele w momencie kiedy bierze się progesteron schodzą dopiero po okresie, w trakcie czy może już po odstawieniu progesteronu? Będę miała wizytę albo chwilę przed okresem albo w pierwszym dniu cyklu, no max w drugim bo do soboty biorę progesteron a w czwartek następny mam wizytę. I od tego czy ta torbiel jeszcze będzie czy nie zależy czy mi da lekarka stymulację czy będę musiała miesiąc czekać. Skoro masz też taki problem to może coś mi podpowiesz
![]()
Podobno sie oprozniaja w trakcie okresu ale mysle ze ciezko zlapac konkretny moment. Sama nie wiem. Przestalam je juz kontrolowac bo bym majatek wydala jakbym z nimi co miesiac na usg latala.
U mnie tez nie pekaly nawet po potrojnych dawkach zastrzykow.