• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam do was pytanie odnosnie lekow podczas stymulacji. Czy zazywanie antybiotyku -niestety rozchorowalam sie- moze wplynac na jakosc komorek? Rozmyslam, czy nie powinnam probowac tabletkami do ssania, goracymi herbatkami i inhalacjami zamiast anty. Chociaz z drugiej strony, obawiam sie ze jak to nie pomoze to bede czula sie gorzej :/
Witaj, ja brałam antykoncepcję i musiałam wziąć antybiotyk, no dostałam anginę krótko przed wzięciem serii gonapeptylu, mi osobiście.lekarz, że nic się nie stało. Brałam augumentin 7 dni. Ale chyba lepiej spytać się lekarza-będzie pewniej.

Dzięki dziewczyny za wczorajszy i dzisiejszy odzew. Zawsze to jakos lżej . Ja samowolnie odstawilam lutinuska. Z lekarzem się skontaktować nie mogłam. Dzień sobie zaplanowałam tak by nie rozkminiać. Zobaczymy co się wydarzy. Jak myślicie? Wskazane będzie poczekać na "samooczyszczenie" czy farmakologia czy skrobanka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry