Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W biedrze jest sok dawtony w butekach burak z jablkiem pysznyDzięki dziewuchi za radytylko ten sok z buraka, skąd go wZiąć bo jak narazie w ogródku brak a kurczę w sklepie też.nie widziałam, ale coś się wymyśli. I ta dieta.to też racja, no i zajęcie jakieś żeby nie siedzieć i nie podjadać hih no i te słodkie ;( hiha.można biegać w trakcie stymulacji czy raczej nie bardzo?
na dzisiejszym usg nie jest dobrze,ten płyn nie zmniejsza się i do tego pojawiły się skrzepy krwi
ogólnie jest do dupy....

Trzymaj się, skoro tyle pięknych blastek to tylko kwestia czasu i się uda napewno. Niedtety czasami są takie skutki uboczne, ale i z tego się wychodzi.Ja jeszcze w szpitaluna dzisiejszym usg nie jest dobrze,ten płyn nie zmniejsza się i do tego pojawiły się skrzepy krwi
ogólnie jest do dupy....
Ale pocieszające jest to że wszystkie 6 zarodków przetrwało do 5 tej doby są ładnymi blastkami i idą do zamrożenia
Teraz położyli obok mnie panią w 8 miesiącu ciąży i co dwie godziny mają badać puls dziecka i to tak fajny odgłos
Ale z drugiej strony meega jej zazdroszczę![]()
Ja jeszcze w szpitaluna dzisiejszym usg nie jest dobrze,ten płyn nie zmniejsza się i do tego pojawiły się skrzepy krwi
ogólnie jest do dupy....
Ale pocieszające jest to że wszystkie 6 zarodków przetrwało do 5 tej doby są ładnymi blastkami i idą do zamrożenia
Teraz położyli obok mnie panią w 8 miesiącu ciąży i co dwie godziny mają badać puls dziecka i to tak fajny odgłos
Ale z drugiej strony meega jej zazdroszczę![]()
A nie zatrzymuje Ci sie woda w organizmie??Hehehkolejny argument, ale dziś mąż po 2 dniach jak mnie nie widział mówi ze faktycznie jestem spuchnięta na twarzy i ja tez już zaczęłam to zauważać, no cóż wole być okrągła niż chuda i bez dzieci
![]()
Asia powiem Ci ze domowe ekspresy sa mocno przereklamowame. U nas stoja dwa nieuzywane. Jeden w piwnicy a drugi w szafce w kuchni. Jak dla mnie jedyna sluszna kawa z ekspresu to espresso we wloskim barze, robione w duzym ekspresie cisnieniowym z ich mieszanek. A tak na codzien to tylko parzona [emoji4]Zawsze mam wolne soboty
Ja od kiedy zaczęłam pic kawę to piję rozpuszczalną. Parzona to od wielkiego dzwonu, jak jestem u teściowej, bo oni tak tylko taką piją - mi za bardzo nie podchodzi nawet. Ale jak się kiedys dorobię to sobie zapodam ekspres![]()