• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

:)

Załączniki

• 20180602_190217.jpg
    20180602_190217.jpg
    562,5 KB · Wyświetleń: 189
reklama
Hej mamusie, od momentu gdy jestem na zwolnieniu w ciąży to ZUS płacił mi po około 6 tygodniach od dnia wystawienia zwolnienia , a teraz w poniedziałek mija 8 tygodni a pieniążków nie mam , i teraz nie wiem czy ZUS ma jeszcze czas czy już mam się martwić ?

Hej mamusie, od momentu gdy jestem na zwolnieniu w ciąży to ZUS płacił mi po około 6 tygodniach od dnia wystawienia zwolnienia , a teraz w poniedziałek mija 8 tygodni a pieniążków nie mam , i teraz nie wiem czy ZUS ma jeszcze czas czy już mam się martwić ?
Mi ZUS płaci jak chce, nie trzyma się żadnych terminów, dzieli pieniądze na raty, szlag mnie z nimi już trafia. Najlepiej tam podejdź i się zapytaj kiedy Ci zapłacą. Ja zawsze pytam jak jadę oddać nowe L4 bo odkąd jestem na zwolnieniu niczego nie mogę zaplanować.

reklama
Mi ZUS płaci jak chce, nie trzyma się żadnych terminów, dzieli pieniądze na raty, szlag mnie z nimi już trafia. Najlepiej tam podejdź i się zapytaj kiedy Ci zapłacą. Ja zawsze pytam jak jadę oddać nowe L4 bo odkąd jestem na zwolnieniu niczego nie mogę zaplanować.
Masz rację, jeśli w poniedziałek nie będzie kasy to do nich zadzwonię , bo też mnie to wkurza , że termin z USG mam już na 24 czerwca , jeszcze parę rzeczy dla malucha muszę kupić a tu 8 tygodni muszę żyć bez żadnej kasy ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry