Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
30 zł.Dziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Ja 40 zl w vitalabooDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Dziewczyny ile płacicie za beta HCG?
od 30- 40 zł zależy gdzie robiłamDziewczyny ile płacicie za beta HCG?
Internista chyba nie moze papierow wstecz wystawic. Nie biore L4 i bede czekac az w kadrach ktos o to poprosi...Idź jutro do internisty i powiedz że wczoraj nie byłaś w pracy bo się zatrulas i chciałabyś zwolnienie lub że po prostu miałaś gorączkę. W sumie to nie oszukujesz, bo nie było dobrze
Internista chyba nie moze papierow wstecz wystawic. Nie biore L4 i bede czekac az w kadrach ktos o to poprosi...
A wtedy powiem, ze maja urlop wypisac, bo nie bede latac po szpitalach
Ciąża bliźniacza to nie jest murowane wcześniactwo. Może, ale nie musi.To są bardzo bardzo żadkie przypadki. Szansa jedna na milion.
Ja długo brałam jedna blastke. Dopiero przy 6 transferze wzielam 2. Ja myśle ze jeśli ktoś ma bardzo duże szanse na powodzenie na dzień dobry, to pierwszy/drugi transfer to nie brała bym 2 blastek bo ciaza bliźniacza tez ma swoje niebezpieczeństwa , np murowane wcześniactwo i trochę innych spraw ze większe ryzyko. No ale tyle szczęśliwych bliźniaków po świecie biega... Każdy musi sam ocenić, z lekarzem porozmawiac
Tak,I u ciebie udalo sie w pierwszym podejściu po zakończeniu leczenia?