Karla88
Fanka BB :)
Ja wyszlam do domu, mam lezec ale wlasnie przed chwila wypadl mi czop sluzowy na szczescie bez krwi
Kinga naprawdę lez i nie daj się !!!
Postaw cała rodzine żeby ci pomogła
Trzymaj się [emoji10]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wyszlam do domu, mam lezec ale wlasnie przed chwila wypadl mi czop sluzowy na szczescie bez krwi
Kurcze to nie masz spokoju, obyś wytrzymała jeszcze chwilkę w dwupaku.Ja wyszlam do domu, mam lezec ale wlasnie przed chwila wypadl mi czop sluzowy na szczescie bez krwi
Juz postawilam u mnie dopiero 34+3 chociaz jeszcze 1.5 tygodniaKinga naprawdę lez i nie daj się !!!
Postaw cała rodzine żeby ci pomogła
Trzymaj się [emoji10]
Gratulacje Kochana [emoji16][emoji16]Udało się. Urodzilam Tosie o 11:30, waży 2700g i jest wczesniakiem bo to był 35t6d (to jest dokładnie dzień straty poprzedniej orki więc niesamowity zbieg okolicznosci). Ogólnie wszystko ok i że mna też ale jestem już wkurzona bo od kilku godzin jej nie widziałam bo leży z wczesniakami
Gratulacje duzo zdrówka dla was.Gratulacje Kochana [emoji16][emoji16]
Powodzenia życzę szybkiego porodu[emoji1]Chciałam tylko zameldowac, że odeszły mi wody i jestem na porodowce. Trzymajcie kciuki
roznie bywa w zyciu .moj mnie wkurzal od rana a teraz rozbawil do lez przyniosl pudelko i mowi ze moge powzucac zabawki na wieczor .najpierw zdebialam a potem usmialam .dopiero w dzien narzekal ze mozemy tylko na hipcia lub slonia wyobraznie ma podebral tez zabawki z dzieciecego pokoju@gawkat wow! Kolejna mamusia i dzidziuś w naszej grupie..! Gratulacje dziewczyny, obyście jak najszybciej były razem...!!!
Joooolaaaaa <3
Kochana, z pierwszym się rozwiodłamtrochę lepsze wyjście niż zabójstwo
ale w sumie nie tak daleko hahahah
Ja pierwszy ślub miałam w 2008 r więc byłabym 10 lat po ślubie dzisiaj... A teraz wiem że z aktualnym narzeczonym pasujemy totalnie, pomimo sporej różnicy wieku, różnych krajów itp., ale zgadzam się z większością, że nie ma związków idealnych. Każdy ma czasami gorszy dzień, każdy bywa egoistą, powie coś, czego potem żałuje... z wiekiem człowiek po prostu uczy się iść na kompromis i rozwiązywać problemy
Dziękuję :* Mam nadzieję po prostu że jak za kilka lat spojrzę na te foty to się nie załamię![]()
Dokładnie! Najlepsza definicja![]()