ani_anita
Fanka BB :)
Spakowana torba na pewno nie zaszkodzidziewczyny mam jakieś głupie przeczucia a nic mi sie w sumie nie dzieje oprócz bola w kroczu i letniego pieczenia od środka chyba skończę pakowanie torby dzis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spakowana torba na pewno nie zaszkodzidziewczyny mam jakieś głupie przeczucia a nic mi sie w sumie nie dzieje oprócz bola w kroczu i letniego pieczenia od środka chyba skończę pakowanie torby dzis![]()
Nasze nie chciał mieszanek. Na początku musiałam dokarmiać, a on i tak nic po za moim mlekiem nie chciał. Od 4 miesiąca chyba już mu wprowadzałam te deserki jabłuszka itp. Kaszki bez owoców wcinał.Ja chciałabym karmić syna moim mlekiem około roku, ale nie tylko na piersi. Czasami chcę mu podawać z butli. Nie nastawiam się, bez ciśnienia mam troche problemy natury zdrowotnej, które nie wiadomo czy pozwolą wgl karmić piersią. Pożyjemy, zobaczymy![]()
Ale butlą chcę dawać moje mleko. Także i w butli i w piersi będzie to samoNasze nie chciał mieszanek. Na początku musiałam dokarmiać, a on i tak nic po za moim mlekiem nie chciał. Od 4 miesiąca chyba już mu wprowadzałam te deserki jabłuszka itp. Kaszki bez owoców wcinał.
mam nadzieje ze kłucie od środka macicy nic nie oznaczaSpakowana torba na pewno nie zaszkodzi![]()
Poza ogólnym "poród coraz bliżej" pewnie nie...mam nadzieje ze kłucie od środka macicy nic nie oznacza
chyba zaczynam robić sie panikarąPoza ogólnym "poród coraz bliżej" pewnie nie...
chyba zaczynam robić sie panikarą
Mi dzisiaj sasiadka powiedziala, ze jestem zmieniona na twarzy jak bym zaraz miala rodzicJa ani spanikowana ani z przeczuciem ...
Czuje doła
Za mna to tylko ciagle kakao chodzi I wszystko co mleczne☺Za mną winko to już od kilku tyg chodzi!! Mmmmm czerwone pyszne portugalskie uwielbiam![]()