Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ty to wytrzymaj jeszcze chwilke[emoji6]Mi dzisiaj sasiadka powiedziala, ze jestem zmieniona na twarzy jak bym zaraz miala rodzic
[emoji23][emoji23][emoji23]A za mna!!!! Drinki, wino wszystko jak rasowy alkoholik na detoksie [emoji23]
No od myslenia sie zaczyna[emoji23]Ja się nie spakowałam jeszcze, ale myślę o tym intensywnie ostatnio![]()
We Wroclawiu jestem jeszcze ja[emoji3]Ja to jak powsinoga czeka mnie wycieczka po knajpach z JustMe i Jola w wawie
Potem chlanie z tobą [emoji23]
Mogę jeszcze po sąsiedzku odwiedzić age i Olę
Normalnie podróżniczka
Ja ani spanikowana ani z przeczuciem ...
Czuje doła
Mi dzisiaj sasiadka powiedziala, ze jestem zmieniona na twarzy jak bym zaraz miala rodzic
Super! No ciekawe ile wytrzymasz. Moj pessar jeszcze trzyma. Sama jestem ciekawa jak tam ta szyjka[emoji6]Informuję, że szew i pessar zdjęty. Szyjka 1,5cm zamknięta. Ciekawe jak długo wytrzyma.
A potem zasniemy po pół godzinyTo co się będziemy rozdrabniać zróbmy jedną wielką imprezę popijawęmatki patolki na wychodnym
![]()
No właśnie oddałam ubranka po starszaku na 56 i 62, mam cokolwiek dopiero od 68, poza kombinezonem i kilkoma bodziakami z długim rękawem.Dziekuje[emoji15]
Co do bodziakow to spokojnie, zawsze mozesz zalozyc 62 zanim dokupisz mniejsze[emoji3]