reklama
malina_11
Fanka BB :)
I zjem jeszcze za was, jestem w drodze na chińczyk [emoji849]Haha czyli dziś zjadłaś za małe tatę i corusie [emoji16]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja od 3 miesięcy nic nie przytylam [emoji5]
Ja co tydz kg standard[emoji12][emoji12]przy jedzeniu owocow[emoji23][emoji23]
Onaszczesliwa2018
Buahaha czyli ja już dziś niejem kolacji jak jesz za mnie [emoji23]I zjem jeszcze za was, jestem w drodze na chińczyk [emoji849]
Onaszczesliwa2018
Tak dziś straszne czasami nieumie iśćDziewczyny czy wy tez macie takie kłucia od środka pochwy raz mocniejsze raz słabsze
ja jak zwykle panikuję he ale dzis to naprawdę kuje mnie od środka jeszcze ból krocza moj M juz sie pytał czy nie pojedziemy na pogotowieTak dziś straszne czasami nieumie iść
Jola92
Dziewczyny, wszystko ok. Krwawienie nie wiadomo skąd. Młody waży 3284 i wszystko z nim w porządku, ze mną też. Na ktg były skurcze ale tak delikatne, że ich nie czulam. Po szpitalu pojechalismy cos zjeść, na potem do banku komórek macierzystych i tak zeszło. A nie mam na telefonie dostępu do bb bo nie pamiętam hasła
W każdym razie żyjemy i mamy się dobrze
W każdym razie żyjemy i mamy się dobrze
Onaszczesliwa2018
Jeśli Cię to niepokoji to możesz podjechać sprawdzićja jak zwykle panikuję he ale dzis to naprawdę kuje mnie od środka jeszcze ból krocza moj M juz sie pytał czy nie pojedziemy na pogotowie
reklama
jeszcze poczekam lezę i sie nie ruszam moze przejdzieJeśli Cię to niepokoji to możesz podjechać sprawdzić
Podziel się: