Moni17.06
Fanka BB :)
Ja placilam 25 zlDziewczyny ile płacicie za gbs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja placilam 25 zlDziewczyny ile płacicie za gbs
Zapomniałam, że chodzisz prywatnie... [emoji15]Moglby, ale i tak 25.06 musialabym isc po l4, wiec to dla mnie za duzy koszt[emoji53]
Pieluchy prasowa łam, tzn wkłady pieluchowe, tetrowe, flanelowe itd, otulaczy nieręczniki i pieluchy prasowałyście ?
a czy pampersy pampers 3-6 kg 80 sztuk za 33.99? Opłaca się?
35 złDziewczyny ile płacicie za gbs
Niecałe 30 zł, nie pamiętam dokładnie bo nie mam kartki przy sobie ale nie było więcej niż 30 zł w diagnostyceDziewczyny ile płacicie za gbs
za mna chodzily poledwiczki w sosie smietanowo kurkowym ale nie stety bez wina ale dzis dorwalam w koncu dwie ostatnie poledwiczki i pierogi z truskawkamiJa wczoraj miałam zachciankę tagliatele z śmietana i kurkami i już zdążyłam zaliczyć sklep kupiłam i na obiad będę się obżerać [emoji23][emoji23][emoji23]
ja wlasnie dzieciom zaserwuje piers z kurczaka w sosie shreka czyli smietanowo szpinakowym.metoda na 8latke ktora nie chce jesc warzywOoo tez bym zjadla[emoji12] ja planuje jutro tagiatelle z sosem śmietanowo szpinakowym[emoji1] a dzisiaj robie krokiety z serem i pieczarkami
ja musze dzis wziasc sie za prasowanie poki chlodek ale ja tak nie znosze prasowaniaPieluchy prasowa łam, tzn wkłady pieluchowe, tetrowe, flanelowe itd, otulaczy nie
Nooo dla mnie to dużo [emoji12] tym bardziej, że to nie jest przecież porcja na cały dzień [emoji16][emoji16] oprócz tego jem śniadanie i obiadAle gdzie tu duży apetyt? Przecież to takie miniaturowe porcje... Jakby bylo 1kg +1kg plus powiedzmy pół kg bobu, to powiedzmy![]()
Z przesiadką w kato, czy jest jakiś bezpośredni?