Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi kazdy dzien oprocz nocy z soboty na niedzielę bo moj ma nocke[emoji6]@Darka83 właśnie, my się umawiałyśmy na poród w tym tygodniu i coś kiepsko Nam idzieKiedy Ci najbardziej pasuje? Mi niedziela
![]()
Mój to kibicWasi mezowie kibice ? Moze na fajny mecz![]()
Dziękuje za odpowiedzSpokojnienasz organizm ma temperaturę 36.6 więc dziecko u nas w brzuchu jest przyzwyczajone do upałów [emoji16]
Ja po domu chodzę w leginsach częstoDziękuje za odpowiedz. ja dosć długo nosiłam spodnie z gumką bo było mi w nich zwyczajnie wygodnie. Ale Od maja kiedy zaczeła sie fala upakow odpuszczam bo nie chce narażac maluszka .
A mogę spytac jak ubierasz się w gorętsze dni? Nosisz w ogolę spodnie z gumką?
Dzień dobry!
Wow, mamy kolejnego maluszka!! @Galadriela piękna córeczka, gratuluję Wam! Chociaż szczegóły trochę dramatyczne
Byłam na wyprzedażach w outlecie, kupiłam stanik do karmienia i 2 deski do krojenia w DUKANo rewelacja
![]()
Urocza kobieta
Ja prasuję wszystko...
Właśnie, pociągi nie są takie tanie... ale zapraszamy Cię w takim razie na kawę!
O kurde, następna! @Jola92, @Darka83 spadacie z pudła
O matko mi się w ogóle nie chce ostatnio gotować.. dla mnie samej wystarczyłaby fasolka szparagowa + jajko..
Obie fajne, ale mi się bardziej podoba pierwsza. Chociaż tak jak piszą dziewczyny zależy też która będzie bardziej pasowała do figury.
Mój to kibicAle patrzę tak, żeby miał akurat wolne, bo już wczoraj dzwoniłam do niego do pracy mówiąc, że chyba rodzę a nie urodziłam
Już wiedzą, ale głupio mi będzie dzwonić 2 raz i jeszcze jak ta sama osoba odbierze to już całkiem
![]()