Doznania:bezcenne[emoji16]Kawa 8,90
Ciastko 7,00
Obiad 40,00
Za resztę 300,00 zł bilety zapłaci karta adamsa [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doznania:bezcenne[emoji16]Kawa 8,90
Ciastko 7,00
Obiad 40,00
Za resztę 300,00 zł bilety zapłaci karta adamsa [emoji23]
@Karla88 a może przez to że to już druga ciąża? Czy w pierwszej też tak miałaś?
Masz jakiś konkretny przepis ?? To dżemy???
Ja jestem ze Śląska, a też z kopalnią nie mam nic wspólnego. Mój ojciec ma silną klaustrofobię, mój mąż też mówi, że w życiu by na kopalnie nie poszedł. Wiem, że moi dziadkowie ś.p byli górnikami, ale jak się urodziłam to jeden już nie żył, a drugi był na rencie po ciężkim wypadku na kopalni, z którego ledwo wyszedł. Mam za to paru znajomych górników i raczej sobie chwalą tą pracę. Ja sobie też tego nie wyobrażam bo też mam klaustrofobię jak mój ojciec.W życiu bym nie weszła pod ziemię [emoji33] za pieniądze bym nawet nie weszła [emoji33] ale to pewnie dlatego, że mieszkam w Zachodniopomorskim więc u nas o temacie kopalń to można tylko w książkach poczytać [emoji16] nikt nie widział nikt nie słyszał hehe
To tak jak jaMaluch coś czuje![]()
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]
ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię![]()
Mi tam w brzuszek bylo ciagle chlodno dopoki upaly nie nadeszly, bo sie juz w nic nie zapinalam[emoji6] Ja tam sie bardziej boje zeby mi zatok nie zawialo, bo wtefy infekcja gotowa i dziecku tez moze zasxkodzic.Chodzilo mi o to, że byłoby mi w ten brzuszek chłodno po prostu.
Gratulacje [emoji11][emoji11][emoji11]Blanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254