Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć
Ale wy szczupłe jesteście.... W porównaniu do mnie ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja dopiero 18 + 5 dni to jeszcze mam troche czasu do tycia[emoji23]Ja jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć![]()
Ogolnie mówię, nie tylko o brzuch chodziAle ja dopiero 18 + 5 dni to jeszcze mam troche czasu do tycia[emoji23]
A ktory masz tydzien ja w pierwszej ciazy 25 kilo na plusie w drugiej 11 kg a teraz prawie polowa i 4 plusOgolnie mówię, nie tylko o brzuch chodzi![]()
Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;pA ktory masz tydzien ja w pierwszej ciazy 25 kilo na plusie w drugiej 11 kg a teraz prawie polowa i 4 plus
Ale przynajmniej widać u CiebieRzeczywiście mały brzuchMłody sie tam ładnie ukrywa
Ja postaram się coś jutro ogarnąć foto, bo jak pisałam jestem bez lustra, ale ja to mam w porównaniu do Ciebie wielki bęben
![]()
No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologicznyTampon? A co to da ? [emoji28]
Czekamy na fotkiJa jak zwykle zapomniałam o foto jutro zrobie, bo teraz już nie w stroju nadającym się do zdjęć![]()
Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]Ja mam dużą wagę wyjściową, więc u mnie to źle wygląda;p
Ja teraz 23tc i max 2kg na.plusie ale to jak się najem ogolnie to tak się wacha miedzy +0.5a +2kg
Muszę spróbować z tamponemAle przynajmniej widać u Ciebiemnie już męczą zdziwione komentarze rodziny
czekamy na fotosesje
No przy pobieraniu moczu może co nieco skapnąć z pochwy i zakłócić wynik bakteriologiczny
o ile to o to chodzi u Ciebie w badaniu
ja jak bez tampona pobierałam próbkę, to mi wyniki z kosmosu wyszły, mimo że to było kilka sekund po podmyciu [emoji23]Czekamy na fotki
Tyle to mi się bez jedzenia waha kochana [emoji23] oczywiście najczęściej w dniu ważenia u położnej mam ten mniej przyjemny wariant [emoji23][emoji23][emoji23]
Ważna nie jest waga wyjściowa, a waga końcowa![]()