kaja.m
Fanka BB :)
ja wlasnie jade na 8.40Witajcie mamusie[emoji4]
Ktos dzis wizytuje? Jesli tak to zycze udanych wizyt i milego dnia!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja wlasnie jade na 8.40Witajcie mamusie[emoji4]
Ktos dzis wizytuje? Jesli tak to zycze udanych wizyt i milego dnia!
Powodzeniaja wlasnie jade na 8.40
Ja to przerobiłam z moim szefem już w lutym. Od tego czasu sama wożę L4 do zusu i mam święty spokój. Musisz tylko zawieść je do pracodawcy i musi Ci z tyłu podpisać, że pracujesz nadal i pieczątka i z takim L4 jedziesz do zusu.Ja dzisiaj wizytę mam na 11 , ciekawe czy nie zacznę dzisiaj rodzić bo dzięki mojej kochanej szefowej od rana chodzę w nerwach, już ze zwolnieniem kwiecień - maj był problem, bardzo późno dostarczyła je do ZUS-u i długo czekałam na kasę a po dzisiejszym telefonie do ZUS-u dowiedziałam się, że zwolnienia maj - czerwiec jeszcze nie dostarczyła a ja jej dostarczyłam już miesiąc temu to zwolnienie , nie mam siły już z tą babą walczyćWiecie może czy jest taka możliwość abym teraz to które mam zwolnienie zawiozła jej tylko do wglądu , ona by mi dała podpis itd a ja osobiście bym je dostarczyła do ZUS-u ?
Dziewczyny warszawskie, ja dzisiaj raczej nie dam rady dojechać na spotkanie. Nie wyrobiłam się z deadlinem i jeszcze nie idę na zwolnienie![]()

Hej
Ja wczoraj miałam dość intensywne bole,parę bo parę ale chyba cis juz zaczyna się dziać
Dziś na 16 wizytą ,pewnie zdejmie krążek i mogę rodzić ,ciekawa jestem ile jeszcze wytrzymam bez niego ,