malena164
Fanka BB :)
Pewnie zależy od lekarza położnej..ja na.NFZ miałam z 3 razy Napewno juz a prywatnie co chodzę do lekarza ani raz nic nie wspomina o.ktgKurczę ja jeszcze ani razu nie mialam ktg..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie zależy od lekarza położnej..ja na.NFZ miałam z 3 razy Napewno juz a prywatnie co chodzę do lekarza ani raz nic nie wspomina o.ktgKurczę ja jeszcze ani razu nie mialam ktg..
To bardzo cenna uwaga[emoji3] Mysle, ze malo ktory lepiej by sobie poradzil[emoji6]dziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci![]()
No i warto jeszcze facetowi wytłumaczyć, co w tej torbie gdzie się znajdujedziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
Nie wyjol mi w piątek mam podjechać do szpitala, bo mała nisko, stwierdził żeby był skończony 38 ,rozwarcie na 2 cm tak jak mam od dawna ,Super, ze wizyta ok. To pessar zdjety, tak? Jak szyjka? I na co skierowanie, masz cc?
Właśnie nie haha, muszę się nastawić psychicznie na weekend że trzeba się rozpakować ,ale dziś w nocy już ładne skurcze miałam zaczyna się dziać ;DO to super! Gotowa już![]()
Miałam to samo trzy lata temu ,ubranka jak mi przywoził to wszystkie jakie miałam nawet na 74 ;Ddziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
Pierwsze slysze o skierowaniu na porodowke, dlatego pytalam[emoji6]Nie wyjol mi w piątek mam podjechać do szpitala, bo mała nisko, stwierdził żeby był skończony 38 ,rozwarcie na 2 cm tak jak mam od dawna ,
A skierowanie do szpitala gdyby coś zaczęło się dziać ,będę rodzić naturalnie , a ty kiedy teraz masz wizytę ?
Ale ktg robi się te żeby sprawdzić czy dzieckiem jest ok ?czy tetno ok ? Mnie kazał liczyć już dawno ruchy i jeśli w godzinach tych aktywnych nie ma 10 ruchów prze godzinę to szubko na IP na ktg
Co lekarz to inne podejście
A co do ktg to tez tetaz nie mam. Mualam dwa razy wczesniej ze wzgledu na skurcze, a yeraz nic nie mowil.Nie wyjol mi w piątek mam podjechać do szpitala, bo mała nisko, stwierdził żeby był skończony 38 ,rozwarcie na 2 cm tak jak mam od dawna ,
A skierowanie do szpitala gdyby coś zaczęło się dziać ,będę rodzić naturalnie , a ty kiedy teraz masz wizytę ?
Ale ktg robi się te żeby sprawdzić czy dzieckiem jest ok ?czy tetno ok ? Mnie kazał liczyć już dawno ruchy i jeśli w godzinach tych aktywnych nie ma 10 ruchów prze godzinę to szubko na IP na ktg
Co lekarz to inne podejście