olaaa7
Fanka BB :)
Jej jaki piękny![]()
Śliczny pokoik nasza bedzie musiała z nami zamieszać w pokoju za małe mieszkanie mamy![]()
Dzięki dziewczynyAle ładnie [emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jej jaki piękny![]()
Śliczny pokoik nasza bedzie musiała z nami zamieszać w pokoju za małe mieszkanie mamy![]()
Dzięki dziewczynyAle ładnie [emoji7]
Wiesz co, nie sadze zeby to tyczylo porodu. Nie wiem co lekarz mial na mysli[emoji6]Właśnie jak rodziłam synka to be skierowana pojechałam i przyjęli mnie ,
Ale teraz to nie wiem i ci chidzio tym skierowwniem ,ostatniO jak byłam w tym szpitalu to słyszałam jak pielęgniarka mówiła do pacjentki że oni SOR mają tylko id 22 do 6 rano może o to chodzi ? I gdybym nie miała skierowania tondo innego szpitala mogą mnie odesłać ,sama nie wiem ?
Na pewno nie trzeba[emoji6] No ale to fakt nie zaszkodzi[emoji3]Ja tez mam.skierowaniem do szpitala lekarz powiedział ze raczej nke trzeba ale nie zaszkodzi mieć
Pieknie[emoji3]Ogarneliśmy w końcu pokój młodegobrakuje jeszcze lampki na komodę i jakiś obrazków na ścianę gdzie stoi łóżeczko ale to chyba zamówię jak mały się urodzi bo chciałabym metryczkę
Jeszcze zastanawiam się czy nie postawić łóżeczka między drzwiami a małą komodą ale chyba póki co zostawię tak.
Zobacz załącznik 868697 Zobacz załącznik 868698 Zobacz załącznik 868699
Nasza tez. A potem z siostra[emoji6]Śliczny pokoik nasza bedzie musiała z nami zamieszać w pokoju za małe mieszkanie mamy![]()
Kciuki za wizyte[emoji110][emoji110]hej
wczoraj nas zakupy pochłonęły. Kupiłam w ikei prześcieradła i są super, lampę na ścienną oraz kocyk. Wzór nam się spodobał i ogólnie jest milusi![]()
Dziś w końcu płytkarz od tarasu dojechał. Zrobiłam dziś już dwa prania, biorę się za leczo. Na 13stą do kosmetyczki na regulację brwi a potem wizyta. A jutro rano jedziemy![]()
Dulux Easycare Królewski niebieskiSliczny pokoik co to za farba na scianie
Bardzo przytulnie :-*Ogarneliśmy w końcu pokój młodegobrakuje jeszcze lampki na komodę i jakiś obrazków na ścianę gdzie stoi łóżeczko ale to chyba zamówię jak mały się urodzi bo chciałabym metryczkę
Jeszcze zastanawiam się czy nie postawić łóżeczka między drzwiami a małą komodą ale chyba póki co zostawię tak.
Zobacz załącznik 868697 Zobacz załącznik 868698 Zobacz załącznik 868699