Yulie
Zaangażowana w BB
HahaNo saunę sobie zrobiłam w pokoju [emoji16] mogłam wystawić sobie ławę z żelazkiem na balkon [emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HahaNo saunę sobie zrobiłam w pokoju [emoji16] mogłam wystawić sobie ławę z żelazkiem na balkon [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja kupiłam wczoraj koszule na ramiączka w "chińczyku"Ja właśnie wkurzona na brak koszul na ramiączkach kupiłam sukienkę![]()
Jejuuu ja znowu mam ochotę na pizze z szynka i kukurydza [emoji26]HahaJa wpadlam na genialny pomysl robienia pizzy i tez sauna.... ;/
Byłam w chińczyku, ale były tylko takie z okropnego w dotyku materiału.Ja kupiłam wczoraj koszule na ramiączka w "chińczyku"
O no to ja mam z takiego przyjemnego, nawet bardziej przyjemny w dotyku niż koszula która kupiłam w pepco ostatnioByłam w chińczyku, ale były tylko takie z okropnego w dotyku materiału.
Dobra chyba tak zrobię [emoji1][emoji23][emoji23][emoji23]Karla upadłaś??? Nic mi się nie wyświetla....
Haahahahaha zaszantażuj że wykorzystasz listonosza![]()
![]()
Oni nie moga, odbiera sie wynik osobiscie w kopercie, ale lekarze w szpitalu powinni wiedziec, bo pewnie sa jakies procedury, zeby dziecka nie zarazic.Ja się sama upomnialam i lekarz do mnie " a co podejrzewa Pani, że jest taka mozliwosc?" ... Więc mu odp, że chodzę do dentysty i na paznokcie więc wolę na zimne dmuchac... Więc mi dał skierowanie i w poniedZiałek idę zrobić... A tak z ciekawości jak nawet takie badanie jak hiv wyjdzie dodatnie to nie mogą tej informacji udostępnić nikomu?![]()
Swietnie wygladasz!Ktoś tu jedzie na wizytę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 869264
Ja tez mialam syres, ale ja moglam sie w sumie w pravy zarazic. Na szczescie negatywny[emoji3]W sumie racja, ale w inny sposob, szanse sa juz na szczescie duzo mniejsze.
Tak poza tym, to smieszne uczucie, bo niby wiadomo, ze wszystko powinno byc ok, ze niewielu partnerow itd. a jednak lekki stres mialam jak wyniki odbieralamnie wiem jak wy
![]()