malina_11
Fanka BB :)
Powodzenia!!! [emoji5]Już. Nareszcie koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!!! [emoji5]Już. Nareszcie koniec.
Ja skończyłam 39 tydzień, mała położona miednicowo, jutro moje trzecie cc. Serce wali na samą myśl. W nocy spać nie będę.
Kochana no to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i czekamy na piękne zdjęcie Maleństwa [emoji16]Ja skończyłam 39 tydzień, mała położona miednicowo, jutro moje trzecie cc. Serce wali na samą myśl. W nocy spać nie będę.
Tak tak ja we wtorek cięcie a jutro już oddział o 8 ranoA we wtorek chyba Darka ma cc o ile dobrze pamiętam [emoji16] coraz więcej dzieciaczków będzie
![]()
Pamiętam, pamiętam będziemy też trzymały bardzo mocno kciuki [emoji16]Tak tak ja we wtorek cięcie a jutro już oddział o 8 rano
W 9miesiacu ciąży gdyby nas tam wpuscili to lepiej byśmy zagrały hehe [emoji16][emoji16] aaa najlepszy doping byłby taki gdyby za każdego gola były bony na zakupy w smyku, pepco, h&m, kappalu, zarze itd [emoji16] Takiej zawzietej reprezentacji Polski jeszcze nie było [emoji16][emoji16][emoji16] każdy mecz byśmy wygrały [emoji16] i zamiast Orły Nawałki to bylyby Lipcówki NawałkiTo powodzenia, trzymamy kciuki!!!
Bosz jaki słaby ten mecz. [emoji849][emoji849] nigdy nie byłam fanka futbolu ale to już słabizna..:
Hahahha [emoji23][emoji23][emoji23]W 9miesiacu ciąży gdyby nas tam wpuscili to lepiej byśmy zagrały hehe [emoji16][emoji16] aaa najlepszy doping byłby taki gdyby za każdego gola były bony na zakupy w smyku, pepco, h&m, kappalu, zarze itd [emoji16] Takiej zawzietej reprezentacji Polski jeszcze nie było [emoji16][emoji16][emoji16] każdy mecz byśmy wygrały [emoji16] i zamiast Orły Nawałki to bylyby Lipcówki Nawałki
![]()
Bo naszym sportem narodowym powinna być siatkowka albo skoki a nie nożna [emoji16] za co oni tyle kasy dostają... Powinni mieć placone od gola lub ładnej akcji [emoji16] a oni zamiast grać podczas meczu to grają w reklamach... I robią swoje napoje energetyczne turbo grosik itp [emoji16] może z nich lepsi aktorzy i niech faktycznie w film pójdą i reklamyHahahha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to chyba dziś za karę będę spać na podłodze. Śmieszy mnie strasznie ta gra a mój K się Wkurwia [emoji23] na ogół nie oglądam męczy ale jak już leci to trudno nie oglądać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
moj maz po pierwszej polowie uciekl do sypialni a ja po 2 golu sie zdenerwowalam i wylaczylam telewizor.z Japonia nie musza juz grac lepiej zeby sie juz pakowali.A ja moge rodzic bo juz pomundialuTo powodzenia, trzymamy kciuki!!!
Bosz jaki słaby ten mecz. [emoji849][emoji849] nigdy nie byłam fanka futbolu ale to już słabizna..: