Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
prałam ale nie prasowałamSuper [emoji16]
Gratuluję [emoji106]
Najważniejsze, że pierwsze koty za ploty!
No i tkanina śliczna
(drobna uwaga - wyprałaś ją najpierw? Nową bawełnę trzeba wyprać i wyprasować przed szyciem, bo w pierwszym praniu zawsze się trochę skurczy, co np przy zamkach itd... Nie dotyczy oczywiście tkanin z odzysku, a często coś szyję np że starych koszul z lumpexu itd [emoji6])
Super! [emoji16]Idziemy dziś do domubilirubina 6, przybrał na wadze i możemy wychodzić
))
To powodzenia!Hey dziewczyny powodzenia na wizytach i na porodówkach .Ja mam wizytę dopiero o 18;30
To trzymam kciuki za wypis!Mama2018 kciuki;p
U mnie też zaczęło się dziwnie aż w końcu ledwo dotarłam
U nas noc ciężką młoda płakała pół nocy[emoji23][emoji23] mam nadzieję że jutro wypiszą nas do domku![]()
Chyba dobrze byłoby się już wziąć za przygotowaniaO wow, za momencik każda z nas będzie miala swój finał...
A mnie z dnia na dzień paralizuje strach...
Nie mam jeszcze torby spakowanej..czekaja mnie ostatnie zakupy i nie mam pojęcia czy szykować już łóżeczko i szafke wyposazyc..![]()
Z wyprasowanej lepiej się szyjeprałam ale nie prasowałam![]()
Super [emoji106][emoji16][emoji16][emoji16]Idziemy dziś do domubilirubina 6, przybrał na wadze i możemy wychodzić
))