Sprawdzałaś w kalkulatorze? Najlepiej zrobić odstęp 48 hOst miesiączka 26.5 , 21.6 beta 933 a dzisiaj tylko 9092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzałaś w kalkulatorze? Najlepiej zrobić odstęp 48 hOst miesiączka 26.5 , 21.6 beta 933 a dzisiaj tylko 9092
wiesz jak jest robią co chcą z ludźmi :/ a człowiek musi stawać przed decyzjamiSzefa za taki tekst można by było zgłosić do jakiegoś PiP czy gdzieś. Wiem że trudna decyzja ale musisz wybrac to co podpowiada Ci intuicja.
Nie w tym samym ale jest za niska , w środę muszę powtórzyć i tak ale już Niemam nadzieia w tym samym leboratorium robiłaś? Dziwne ,a może powtórz jeszcze po jutrze będziesz mieć pewność
Tak sprawdzałam ale ost bete robiłam 21.6Sprawdzałaś w kalkulatorze? Najlepiej zrobić odstęp 48 h
Wynik w duzym odstępie czasu i jeszcze innym labo moim zdaniem trudno ocenić.Już napisałam mojej gin jaki jest wynik , ciekawe co mi odpisze
jestem w kropce co robić iść do pracy czy po chorobowe nie nawidze stawać w takiej sytuacji już czuję presję. Jeszcze szef ostatnio zrobił zebranie i mówił,że będzie zwalniał za chorobowe, jak mnie się nie uda to już mogę powiedzieć żegnaj firmosuper naciski człowiek ma i jak tu się nie stresować
to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub poTak sprawdzałam ale ost bete robiłam 21.6
Adeline pomyliłaś wszystko kompletnie. To nie jest beta z OM.to faktycznie dziwne chociaż betę najlepiej robić co 48h. Mimo to trzymam kciuki ,że coś im się pomyliło wcześniej, ale z drugiej strony dziwne,że tak szybko wyszła ci beta 9tys , może tam było 900 albo się walnęli mało kiedy wychodzi tak duża w dniu spodziewanej miesiączki lub po
wiem, ale ja l4 będę musiała wziąć od rodzinnego póki co, bo mój powiedział mi ,że musi być serduszko, a ja miałam sytuacje już w tamtym roku w 18 tygodniu urodziłam i musiałam wracać do pracy, także różnie to bywa, wystartuje a przyjdzie mi wracać, muszę to przespać, myślałam żeby ten tydzień dociągnąć i od poniedziałku wziąć chorobowe żeby później 2 tygodnie zostało do wizyty u gina i było coś widać, boję sięJeżeli weźmiesz ciążowe chorobowe, to nie ma prawa cię zwolnić.