Moim zdaniem za szybko.Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moim zdaniem za szybko.Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Dodałas mi otuchyMoim zdaniem za szybko.
Dziewczyny pomóżcie bo już nie wiem co myśleć jestem 8dpo i w 20 DC zrobiłam betę i ujemna dodam że mam cykle 26-29 jest jeszcze szansa? Wiem głupie pytanie.
Cos miedzy 6 a 7, miałam pozna owulacje wiec ciężko na podstawie ostatniej @ określić tygodnie, a u Ciebie który to będzie tc? Ja za ostatnią wizytę wybuliłam 330 i od razu zmieniłam przychodnie, dla mnie to zdzierstwo nawet jak na Wawe, szczególnie ze wizyta tez nie byla jakaś rewelacyjna
Zrob 12 dpo...chyba, ze wytrzymasz do 14 dpoKiedy mogę zrobić betę z krwi by coś wyszło ?
Kochana jakbym wytrzymała nie robiłabym dzisiajZrob 12 dpo...chyba, ze wytrzymasz do 14 dpo![]()
12 dpo juz powinno wyjscKochana jakbym wytrzymała nie robiłabym dzisiaj