• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania :( może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!

O kurczę myślę ze stanowczo za wcześnie na takie działania :( może miałeś później owulacji itd... ja kiedyś miałam puste jajo ale to dopiero w 8 tyg była decyzja -ale i tak samo się zaczęło poronienie. Mam nadzieję Że będzie dobrze!

Byłam u gin jakoś 11dc i ona powiedziała ze już jestem po owu ale nie mam mieć nadzieji bo jakoś dziwnie ta owu wyglada a 26 dc zrobiłam test i był pozytywny 2 grube krechy

Powiem Ci ze mnie troszkę pocieszyłas , moja gin chce w czwartek wysłać mnie na wywołanie poronienia bo mówi ze już powinien być zarodek z sercem
U mnie w zeszły czwartek był tylko pecherzyk powiedział ze moze być puste jajo wczoraj było echo zarodka ale jeszcze mały, teraz ide w czwartek bo w następnym tygodniu wyjezdzam! W piątek moja beta była ponad 9 tys. Kiedy byłaś na usg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry