Adeline89
Fanka BB :)
Klopoty jakie?Ja przeciwzakezepowe brałam od pozytyqnego testu jednak jak straciłam ciąże to tylko mi zrobiły kłopotu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Klopoty jakie?Ja przeciwzakezepowe brałam od pozytyqnego testu jednak jak straciłam ciąże to tylko mi zrobiły kłopotu...
Żebyś wiedziala jak juz dziecko bedzie w moich rekach wtedy poczuje ulgeCo ma być to będzie, odetchniemy z mężem po porodzie [emoji3]
Już masz rozstępy? Może to poprostu stare Ci napęcznialy pod wpływem zwiększonego krążeniaUżywacie czegoś na rozstępy? Ja od 2 tyg się smaruje , a coraz więcej mi rozstępów wychodzi
Nie wiem nie mam pojęcia ale wcześniej ich nie widziałamJuż masz rozstępy? Może to poprostu stare Ci napęcznialy pod wpływem zwiększonego krążenia
Rety ja to nie wiem czy się odważe he he chociaż czasmi to bym po prostu zgwałciła męża [emoji16] pogadamy może później z doktorkiem he heCo do sexu to ja bym mogła nie kończyć [emoji57] serio...
No mój A niedługo zacznie się mnie bać [emoji23][emoji23][emoji23]Rety ja to nie wiem czy się odważe he he chociaż czasmi to bym po prostu zgwałciła męża [emoji16] pogadamy może później z doktorkiem he he
@Aneczka85_01 a ty kiedy wybierasz się do gina z tymi wynikami, bo coś rzucilo mi sie na glowym ,ze mialam roznice w betach