kamiska494
Zaangażowana w BB
No mój A niedługo zacznie się mnie bać [emoji23][emoji23][emoji23]
A mój mąż w pracy za granicą a ja takie chęci mam że hoho
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój A niedługo zacznie się mnie bać [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja juz dziś zdarzyła mieć koszmar, śniło mi sie nad ranem ,ze mąż krzyczy krew, a ja zgon i tak sie obudziłam zestrachana [emoji53] czlowiek wariuje
Ja uzywalam z synem do konca ciazy nie mialam a po porodzie waga spadla i mialam wiec nic mi nie pomogly, teraz nie smaruje wcale ewentualnie oliwka czy kremem i nic więcej, a na brzuch trzeba uważać ze smarowaniem bo to jakies skurcze robi ponoć i na kremy tez trzeba uwazac nie każde wolno
Daj znać trzymam kciuki mocnoJa dzisiaj będę miała bete a lekarza mam jutro o 17
O jaaa poważnie? Ale może jakoś można je zmniejszyć. .Kochane na rozstępy nie pomoże krem to kwestia akurat genetyczna . Obserwuje Mamaginekolog i właśnie ostatnio o tym jest post
Właśnie też to wczoraj czytałam [emoji6]Kochane na rozstępy nie pomoże krem to kwestia akurat genetyczna . Obserwuje Mamaginekolog i właśnie ostatnio o tym jest post
Wiem właśnie dlatego nie trace kasy na zadne badziewiaKochane na rozstępy nie pomoże krem to kwestia akurat genetyczna . Obserwuje Mamaginekolog i właśnie ostatnio o tym jest post
Ja mam nawet na wewnętrznej stronie ud kolo kolan blisko, teraz schudlam 22kg to dopiero widaćJa mam uwarunkowania genetyczne do rozstępów [emoji19] za szybko roslam i rozstępy mam