Karla88
Fanka BB :)
Haha,u mnie termin na jutro i też mam się zgłosić w poniedziałek do szpitalana szczęście mam swoją położną,to trochę mniej się boję
![]()
Właśnie mnie tez to pociesza bo idę prywatnie rodzic i liczę ze pójdzie sprawnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha,u mnie termin na jutro i też mam się zgłosić w poniedziałek do szpitalana szczęście mam swoją położną,to trochę mniej się boję
![]()
No masakra tobie dałoby oxy i poszlo by to nie a daj spokój nasza służba zdrowia żal poprostu
Trzymamy kciukiZabieraja mnie na porodowke przez malowodzie i wysokie tetno malego .cisnienie 142 na 96 moje
Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Zabieraja mnie na porodowke przez malowodzie i wysokie tetno malego .cisnienie 142 na 96 moje
Gratulacje! Ale szybko poszło
Ja pozwolilam dokarmiac i to byl blad. Teraz nie pozwole.Hej dziewczyny, mam nurtujące mnie pytaniem, czy po porodzie pozwalałyście dokarmiać dziecko sztucznym mlekiem czy tylko na piersi było?
Oj przykro mi[emoji20] Zycze zeby jednak sie samo zaczeloNo heyo mamuski no chciałam urodzić do rana starałam się ale młody był nade mną i wygrał nie wyszedł hehe [emoji6]. Do wypisu mam się zglosic dopiero na wywołanie w przyszłym tygodniu czwartek lub piątek [emoji53]
Powodzenia!Dziewczyny, jade do szpitala. Wody mi odchodza, ale skurcze slabe narazie.zjadlam sniadanie i w drodze. Ale punktualne to moje dziecko
![]()