Nowalijka00
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
Witaj :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
Trzymam kciukiWitaj [emoji6] [emoji4]
Ja siedze w poczekalni pod gabinetem jestem chyba 7 w kolejce wiec troche poczekam sobie....
Zwróć uwagę jeszcze lekarzowi na to TSH bo to może być od tego !!!Czesze wlosy i plakac mi sie chce ,tak za kazdym razem , a juz nie licząc tych co same spadaja [emoji22] bede chyba lysa, zastanawiam sie co tu kupić w ciazy na wlosyZobacz załącznik 879440
Powiem właśnie i pojde do innego endokrynologaZwróć uwagę jeszcze lekarzowi na to TSH bo to może być od tego !!!
Ja tez sie ciagle czyms zajmuje ale i tak sie dluzy xDTragicznie. Teraz posprzatalam,gotuje obiad i ide za niedługo sie kapac, jeszcze muszę dojechac 60km, i ciekawe czy kolejki nie bedzie, na bank bedzie opoznienie. Dobrze,ze dzis ladna pogoda to chociaz pranie można zrobic
Mi powiedzieli wlasnie,ze ze stresu wlosy mi wylatuja. Dzisiaj spytam sie gina co on na to. Ja sie maluje powoli zeby jak zombie nie wygladac, o 14 zjem obiad, maz wróci wykapie sie odpocznie i jedziemyJa tez sie ciagle czyms zajmuje ale i tak sie dluzy xD
I jakis stres mnie dopadl
No ale bez przesady...ja nawet jak miałam naprawdę meeeega stresy to mi aż tak nie leciały. Tym bardziej, że faktycznie masz to TSH wysokie. Pamiętam jak kiedyś kobieta w aptece właśnie mówiła o tarczycy jak chciałam kupić coś na wypadanie włosów. Pierwsze pytanie było czy tarczyca zdrow la ( wtedy nie wiedziałam jeszcze).Mi powiedzieli wlasnie,ze ze stresu wlosy mi wylatuja. Dzisiaj spytam sie gina co on na to. Ja sie maluje powoli zeby jak zombie nie wygladac, o 14 zjem obiad, maz wróci wykapie sie odpocznie i jedziemy
Mi powiedzieli wlasnie,ze ze stresu wlosy mi wylatuja. Dzisiaj spytam sie gina co on na to. Ja sie maluje powoli zeby jak zombie nie wygladac, o 14 zjem obiad, maz wróci wykapie sie odpocznie i jedziemy