• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja nie wiem ile teraz waze, bo sie boje wejsc na wage...widze po sobie ze przytylam sporo. W kazdym razie startowalam z wagi 61 kg przy 170cm wzrostu. W pierwszej ciazy startowalam z wagi 63 i na poczatku schudlam 4 kg a nastepnie przybralam 24 :P

No to ja 173 i waga 74 [emoji6]

@Adgam tulę mocno i trzymam kciuki !!! Cały czas będę i dawaj znać co i jak !!!

Witam nowe mamusie [emoji6]

Co do mdłości to mam to samo, jak nie zjem to mnie mdli, a jak chce coś zjeść to mnie mdli jeszcze bardziej, bo na nic ochoty nie mam !!! Ale tak dosłownie

Dzięki za dobre słowa. Teraz najdłuższe 3 tygodnie mnie czekają...

W pierwszej ciąży przytyłam 22kg, ale startowałam z 47kg ☺️ Teraz wagę początkową mam 5kg wyższą ☺️ I nie chciałabym przekroczyć 70kg pod koniec... Ale w sumie jem na co mam ochotę, dzisiaj już jestem po drugim śniadaniu... Co chwilę jestem głodna...
O, widze ze czesciowo idziemy leb w leb :D
Ja do poprzedniej ciazy tez startowalam z waga 47, do porodu mialam 15 kg wiecej, a teraz na wstepie mam 5 kg wiecej niz ostatnio :)
No wolalabym zamknac sie w tych 62 kg, nigdy wiecej nie wazylam przy kazdej z ciaz.

U mnie mdłości brak. Tylko potworne zmeczenie, bóle glowy i ciagle jestem głodna.

Co do CC to córkę rodziłam w Bielsku Bialej w klinice Esculap. Teraz nie biore niczego innego pod uwagę. Oczywiscie CC platna ale kwota do przejscia.

reklama
Dziewczyny a wiecie juz czy bedziecie rodzić SN czy CC?
U mnie zdecydowanie CC ze wzgledu na poprzednia CC,krotki okres miedzy ciążami i duze dzieci. Syn SN 4kg. Córka CC 4350...az sie boję ile bedzie miało kolejne. Sama jestem raczej drobna waze teraz 57kg. W ciazy przytylam tylko 9kg a córcia gigant haha... jesli dalej bedzie utrzymywała die tendencha wzrostowa to chyba sie poplaczę.
Ja też pewnie cc bo też miałam w marcu 2017 A synek ważył 4420g.

Startuje z wagą 60 Ale nic mi się nie chce jeść tylko kindery wcinam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry