Stelka38
Fanka BB :)
Nie było seksu. Trochę miałam pracy fizycznej ale nie wiem czy to ma wpływ.Hmm a może po seksie coś tam naruszone bo wiesz wszystko lepiej ukrwione.albo jesczze opcja że masz infekcje jakaś.a inne objawy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było seksu. Trochę miałam pracy fizycznej ale nie wiem czy to ma wpływ.Hmm a może po seksie coś tam naruszone bo wiesz wszystko lepiej ukrwione.albo jesczze opcja że masz infekcje jakaś.a inne objawy?
Ja miałam z tym na początku ciąży problem dostalam leki i narazie odpukac jest ok. Może lepiej idź do lekarza i zapytaj. Mi mówili ze jak brązowe to żeby się nie martwic najgorzej jak jest czerwona krew. A boli Cię brzuch?
Też słyszałam że brązowa krew to stara myślę że jak będzie się utrzymywać ja bym do gina dzwoniła jak przejdzie znaczy że jest ok.Nie było seksu. Trochę miałam pracy fizycznej ale nie wiem czy to ma wpływ.
Miala ktoras podobnie?Jestwm po badaniach ktoś coś mi więcej powie?Zobacz załącznik 881328
Ja nie miałam w ogole tych parametrów, mam tylko trisomie i ryzyko porodu przedwczesnwgo i to masz moim zdaniem bardzo ładny wynik, a reszty nie pomoge.Miala ktoras podobnie?
Stelka ja bym na Twoim miejscu poszła bo Ty masz tego mieśniaka, może lepiej nie ryzykować. Albo chociaż zadzwoń i doradz sie swojego ginka.Myślicie, że na tym etapie ciąży ciemne, brudne upławy to norma czy coś jest nie halo ?
No właśnie sprawdziłam, że dziś od 16 mój lekarz ma dyżur w poradni więc się przejdę bo to niedaleko. Może mnie przyjmie .Stelka ja bym na Twoim miejscu poszła bo Ty masz tego mieśniaka, może lepiej nie ryzykować. Albo chociaż zadzwoń i doradz sie swojego ginka.
No właśnie sprawdziłam, że dziś od 16 mój lekarz ma dyżur w poradni więc się przejdę bo to niedaleko. Może mnie przyjmie .
No wydaje mi sie ze te trzy pierwsze okej ale mowil.mi lekarz ze mam cisnienie ppdwyzszone... ale zastanawiam sie jak oni moga to stwierdzic jak.raz.mo zmierzyli cisnienie i wiadomo ze kazda z nas sie troche denerwuje takze... dziwneJa nie miałam w ogole tych parametrów, mam tylko trisomie i ryzyko porodu przedwczesnwgo i to masz moim zdaniem bardzo ładny wynik, a reszty nie pomoge.
Ja nie miałam, ale myślę że tu chodzi o ryzyko stanu przedrzucawkowego i hipotrofii, kwas acetylosalicylowy zmniejsza podobno to ryzyko. Mamaginekolog tu o tym pisze Link do: Profilaktyka kwasem acetylosalicylowym w ciąży - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla KobietMiala ktoras podobnie?