Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo :d chociaz wczesniej to i tak tylko krem bb i tusz a teraz saute ;-)Dziewczyny mam fazę na wersję bez makijażu i chodze tak jak tylko mam ochotę [emoji848] wczesniej nie do pomyślenia [emoji55]
Zobaczysz ze jak jej sie uda to kontakt wroci.. z reszta to tez pokazuje jacy są ludzie. Z zazdrosci urywaja kontakty.. ja to jestem taka ze moze byloby mi przykro ale cieszylabym sie szczesciem bliskiej mi osobyNie czuje się winna, bo tak samo mialam problemy jednak szkoda że tak wyszło bo miałyśmy bardzo dobry kontakt![]()
Daj spokoj nie przejmuj sie, powinni sie cieszyć,ze nie musisz cierpieć ,ja sie cieszę,ze komus sie wiedzie nie życzyłbym nigdy takich przejsc jak ja. Jedynie na co jestem zła to jak w patologii pija ,cpaja i rodza zdrowe jeszcze traktuja jak zabawkiMęża kuzynka tak się stara, niestety nic nie wychodzi, a my już 3kę mieć będziemy i A ciotka zawsze tak mówi jakby z pretensja, dlaczego my możemy ot tak, a Gosia nic
W jej przypadku mysle ze to nie zazdrość A przykro jej bo tyle serca wkłada w starania. U nas kiedy odłożyłam wszystkie witaminy itp dopiero sie pojawiła niespodzianka i chyba nie była na to przygotowana. Zawsze będę za nią bo obie miałyśmy ciężki start wiec mysle ze nie chodzi tu o zazdrośćZobaczysz ze jak jej sie uda to kontakt wroci.. z reszta to tez pokazuje jacy są ludzie. Z zazdrosci urywaja kontakty.. ja to jestem taka ze moze byloby mi przykro ale cieszylabym sie szczesciem bliskiej mi osoby
W sumie może lepiej, bo chciałam po prostu kalendarz wklejać co jakiś czas na świeżo. Zaraz założę.@AngelMum moze zrabic osobny wątek planowane wizyty,bo teraz ciezko ogarnac to czytanie na marcowym jak sie przeplata