Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od drugiego trym.. jeszcze trocheBiedna, paracetamol co ma mozna w ciąży,a najlepiej do dentysty idz kiedy bedziesz tylko mogla
Ja zazdroszczę Wam jedzenia, nie zjadłabym teraz żadnego grilla, żadne tłuste rzeczy nie przechodzą mi przez gardło, ale ja szczupła nie jestem, na poczatku waga mi troche skoczyła, a teraz trzyma sie 66 kg, przy 167, dzidziuś ma z czego "ściągać"![]()
U nas przyjemny wiaterek ;-)U nas też dalej zar
Co od drugiego trymestru?Od drugiego trym.. jeszcze troche
Ja polecam taka poduche, mam z pierwszej ciazy jeszcze...to bylo zbawienieKochana, przy takiej wadze to nie ma czym się martwićwiększość moich koleżanek szczuplaczków nawet jeśli więcej w ciąży przytyły to ekspresowo wracały po porodzie do starej wagi, i często jeszcze lepszą figurę miały po ciąży
dajesz nadzieję, bo smaki mam coraz gorsze, wcześniej nic nie było słone, teraz wszystko jest za słone i za słodkiezębów nie idzie umyć, bo już idę w wymioty
Dziewczyny, mam pytanie, mam wizytę 21.08, będzie ok 11+3 i nie wiem jakie usg się wtedy robi, już przez powłoki brzuszne? mam nadzieję, że tak, bo z pakietu zostały mi już tylko takie usg, a nie chcę dopłacać 340 zła macie może poduchę rogala? ja nie mam jeszcze brzucha a coraz niewygodniej mi się śpi, myślałam, żeby kupić po prenatalnych (04.09), jeśli będzie ok, nie za wcześnie?
Ja zawsze spalam na brzuchu , a teraz na bokach pol brzuchem nie moge sie przezwyczaic ,a wole juz zaczac, niby do trzeciego miesiaca nic by sie nie stalo,ale wole juz sie nauczyc tak [emoji23]Ja polecam taka poduche, mam z pierwszej ciazy jeszcze...to bylo zbawieniepo ciazy jeszcze mialam ochote z nia spac [emoji14] mi tez juz niewygodnie sie spi ale z ta poducha nie zmieszcze sie do lozka, bo spimy we trójkę
![]()
DentystaCo od drugiego trymestru?