Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby chcą zmienić kodeks pracy (po raz kolejny bo już wiele zmian nie weszło)ale z tego co się orientuję to w tym projekcie ta zmiana ma dotyczyć tylko osób normalnie pracujących-w przypadku osób które nie mogą tego urlopu wykorzystać z powodu usprawiedliwionej nieobecności w pracy (L4, macierzyński, świadczenie rehabilitacyjne itd) urlop pozostaje do wykorzystania zaraz po zakończeniu tej nieobecności.No tak tyle,ze jak wejdzie w życie,ze urlop przepada w danym roku to bedzie lipa, oby inaczej bylo zrobione dla tych co w ciąży były,albo zeby mogli chociaż go wypłacić
Bo wklejam za każdym razem Ale z sygnatury się nie wyswietla.Wyświetla się cały czas [emoji4]
Ja również planuje od listopadaJa też planuje od listopada
Ja miałam urlop po marzerzynskim dopiero.To jednak mozna urlop po porodzie,a później macierzyński dopiero?
Ja jak z synem piłam to po godzinie prawie zemdlalam tak mi nie dobrze bylo, wiec lezalam na kozetceHej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozętzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny
![]()
Ja sama mam rozne cisnienie raz wysoko raz slabo, te upały robia swojeJa już po wizycie. Byłam tylko po skierowanie, ale od razu mnie zbadał. Waga stoi ładnie . Za to ciśnienie 95/60.
Ja miałam jeszcze niższe ostatnio ale ginekolog powiedziała że lepsze za niskie niż za wysokieJa już po wizycie. Byłam tylko po skierowanie, ale od razu mnie zbadał. Waga stoi ładnie . Za to ciśnienie 95/60.