• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć :) mam pytanie..
Syna muszę karmić modyfikowanym, niestety jeszcze nie mogę podać piersi. Dodatkowo dopajam herbatka. (Wciąż w szpitalu jestesmy), a synek drugi dzień nie zrobil kupy :/ zglaszalam to oczywiście niejednokrotnie od momentu gdy nie znalazlam nic w pampersie od polowy dnia..niby ma jeszcze czas, tak twierdzi lekarz i polozne, a mi sie wydaje ze maluszka to meczy. Byl bardzo niespokojny dzis, non stop placz do poludnia...Wzięli go na antybiotyk i od tamtego momentu spi z przerwa na butelke. Kupy dalej nie ma...a ja zaczynam sie martwic czy to aby normalne zeby jadl,pil normalnie a od dwoch dni w pampersie czysto? (Siku normalnie) probowalam masowac brzuszek ale go to denerwuje tylko i ryk zaraz...
Dodam ze gazy ma, jak go do siebie tule to czuje jak mu czasem zabulgota w brzuszku.
Synek urodzony w niedziele.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry