Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja spałam na brzuchu bardzo długo. A jak już mi przeszkadzał to wkladalam poduszkę na jeden bok i też prawie na brzuchu spałam. A teraz jakoś się boje. No i młody ze mną czasami śpi to nie da rady na brzuchu.A chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Właśnie babeczki macie już brzuszek? Bo u mnie jeszcze nic A już się nie mogę doczekać [emoji14] podobno w pierwszej ciąży trzeba dłużej poczekać na widoczny brzuch. Widzę że niektóre z was piszą że już widać. Ja też do najszczuplejszych nie należę i pewnie nie będzie widać aż tak szybko![]()
O nie, nie!
Lubie kp i jestem jego wielka zwolenniczka, ale nie za dlugo.
Po roku moje starsze dzieci sie same odcycowaly, teraz widze ze mloda juz mniej cyca potrzebuje, a za dwa tyg bedzie miala rok. Na moje oko 2-3 miechy i nie bede juz jej kp![]()
Ja dzisiaj wstałam i od rana czuję się dobrze i mnie to martwiDziewczyny a też tak macie że jak się zgubiła objawy na 1 lub 2 dni to pqnikunecie czy jest wszystko Oki z dzidzia?
wszystkie objawy jak ręką odjął... Nie wiem czy ma tak być, ja już mam czarne myśli. Dobrze, że jutro USGA chciałam sie zapytać czy już śpicie na boczku? Ja w nocy czy rano często budze sie na brzuchu myślicie że na tym etapie wczesnym ma to jakieś już znaczenie?
Tez tak mam.Dziewczyny a też tak macie że jak się zgubiła objawy na 1 lub 2 dni to pqnikunecie czy jest wszystko Oki z dzidzia?