Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry
Większość mnie nie kojarzy bo zaczynałam swoją przygodę 4 lata temu... Przesłanie mam do wszystkich dziewczyn- nie poddawajcie się, mój mały cud śpi w łóżeczku, a droga była długa i kręta...
Wracamy po ostatnią szansę bo na zimowisku ktoś jeszcze czeka. Wypadłam już z procedur i mam prośbę napiszcie jakie kombinacje leków stosujecie po transferze i jakie są obecnie ceny leków?
Chciałabym tym razem jakaś wersję ekonomiczną bo okres mocno wydatkowy. Ostatnio miałam prolutex do 18tc.
Gratulacje dla gosi321))
Miłego dnia![]()
Nie mogę teraz iść. Ewentualne późnym popołudniem. Jutro rano sikacz bo mam jeszcze jeden test.Zdecydowałaś się iść na betę dzisiaj? Testy są różne, 6 dpt to bardzo wcześnie. [emoji8]
Sikaniec oszukaniecTest ciążowy negatywny dziś 6 dzień po transferze. No nic walka trwa.
Mieciu, myślami z TobąCzesc dziewczyny, u mnie dzis beta runda 3 [emoji51] znowu stres i zoladek w gardle.
Nic takiego nie miałam natomiast przy progresteronie tak się czuje...Czy Wy po estrofemie macie tez taki paskudny nastrój czy przyczyny szukac gdzieś indziej? Normalnie ja wulkan optymizmu ma smutek.... tak bez przyczyny z dupy....