• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Znam przypadek że do porodu miała być parka, bliźniaki chłopiec i dziewczynka. Wyobraźcie sobie zaskoczenie rodziców na sali porodowej. Pierwsze dziecko dziewczynka... drugie...dziewczynka... byli w niezłym szoku.
Dlatego chyba na wyprawkę zdecyduje się na neutralne ubranka [emoji14] i pokoik też neutralny. A jak już się urodzi to wtedy będę mogła kupować niebieskie albo różowe :). W ogóle to dzisiaj sobie zdałam sprawę ze chyba mam taką fazę na chłopaka bo od kad jestem na zwolnieniu to non stop oglądam rodzinkę.pl :D

reklama
Ja mam lezace,ale mam zamiar prosic lekarza o chodzace,bo od wrzesnia dziecko musze do szkoly odstawiac. Ja mialam dwa razy chodzace i nikt nie byl tylko raz miałam wezwanie do zus na kontrolę, ale wiem,ze teraz częściej sprawdzają ,bo ludzie oszukuja, mozesz iść na miasto kup zawsze chleb czy cos zachowaj paragon i tyle powiedz,ze co głodna mialas byc [emoji6]
Jak wygląda takie wezwanie do ZUS? Jest kontrola? Pytają dlaczego masz L4?

Ja z córka w ciąży napisałam na ścianie Wiktoria w senie miałam takie naklejki naścienne. Mówię a tam najwyżej przykleje coś jeszcze i będzie Wiktor. Ale miałam usg u dwóch lekarzy za każdym razem była dziewczynka więc no dla mnie dziwne jak to może taka pomyłka być [emoji12]

A ja tak dziewczyny z innej beczki w ogóle nie ciążowej wyskoczę ! Macie jakieś pasje ? Jeśli tak to jakie ? Moja to motoryzacja, od poprzedniej ciąży szycie, sprzątanie [emoji23] jakaś pedantyczna się zrobiłam tez od poprzedniej ciąży :p próbowałam robić na drutach ale średnio mi szło, lubię tez urządzać moje mieszkanie, coś zmieniać najchętniej cały czas [emoji85]
Ja uwielbiam malować dotychczas nie miałam zbytnio na to czasu ale chce nadrobić i zająć się portretami przede wszystkim :)

Ja z córka w ciąży napisałam na ścianie Wiktoria w senie miałam takie naklejki naścienne. Mówię a tam najwyżej przykleje coś jeszcze i będzie Wiktor. Ale miałam usg u dwóch lekarzy za każdym razem była dziewczynka więc no dla mnie dziwne jak to może taka pomyłka być [emoji12]
No właśnie dziwne ale się zdarzają. Ta ciocia od mojego narzeczonego to nie że 30 lat temu rodziła, tylko 4 lata temu. Więc nie tak dawno. Dlatego już mój mówi że on nie będzie ryzykować i nie kupujemy nic takiego co by świadczyło o płci [emoji14]

No właśnie dziwne ale się zdarzają. Ta ciocia od mojego narzeczonego to nie że 30 lat temu rodziła, tylko 4 lata temu. Więc nie tak dawno. Dlatego już mój mówi że on nie będzie ryzykować i nie kupujemy nic takiego co by świadczyło o płci [emoji14]
A chodzila do jednego lekarza? Może niektórzy mają problem z oceną hehe ubranka kocyki też miałam w większości różowe. Więc by sie najwyżej odłożyło i kupiło pare rzeczy niebieskich. A wózek co dziwne miałam niebiesko czarny więc bardziej w kolorach chłopięcych ale taki mi się spodobał. Nie wiem chyba miałam w tamtej ciąży jakiś dziwny gust, że taki dla dziewczynki kupiłam.

Dlatego chyba na wyprawkę zdecyduje się na neutralne ubranka [emoji14] i pokoik też neutralny. A jak już się urodzi to wtedy będę mogła kupować niebieskie albo różowe :). W ogóle to dzisiaj sobie zdałam sprawę ze chyba mam taką fazę na chłopaka bo od kad jestem na zwolnieniu to non stop oglądam rodzinkę.pl :D
Ja mam pokoj stoi jeden wolny od tamtego roku pomalowany na zielono takze nic nie szkodzi czy dziewczynka czy chlopak doda sie dodatki i bedzie ok

reklama
A chodzila do jednego lekarza? Może niektórzy mają problem z oceną hehe ubranka kocyki też miałam w większości różowe. Więc by sie najwyżej odłożyło i kupiło pare rzeczy niebieskich. A wózek co dziwne miałam niebiesko czarny więc bardziej w kolorach chłopięcych ale taki mi się spodobał. Nie wiem chyba miałam w tamtej ciąży jakiś dziwny gust, że taki dla dziewczynki kupiłam.
A nie wiem nawet czy do jednego chodziła. Ale w każdym razie wolę neutralne rzeczy. A wózki mi się bardzo podobają szare. Teraz koleżanka taki fajny kupiła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry