aga6
Fanka BB :)
Jest nowy temat ;-) jak juz z @Adeline89 bedziemy moderowac mogly to ten stary sie zamknie bo juz duzo sie ich robi xP@Adeline89 wrzuć link do tabletki w odpowiedni temat bo tu już zniknęła [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest nowy temat ;-) jak juz z @Adeline89 bedziemy moderowac mogly to ten stary sie zamknie bo juz duzo sie ich robi xP@Adeline89 wrzuć link do tabletki w odpowiedni temat bo tu już zniknęła [emoji6]
Trzymamy kciuki i czekamy na wiesci!!WIZYTY
20.08.- @mamitkaagitka
20.08.- 12:30 @Milenka28 prenatalne+PAPPA
20.08.- 14:50 @paulina.blachut
20.08.- 16:10 @tikatukatam
Miłych widoków i czekamy na wieści !!!
Ja tez na femibion 2przeskakuje ;-) jak narazie mam opakowanie 6szt. Probke dostalam od mojej gin ale trzeba sie juz do apteki przejsc xD
Smarujecie sie juz czyms? Ja w pierwszej ciazy babydreama olejku uzywalam ale teraz zapachu nie moge przetrawic-.-
Moj tez marzy o bracie od zawsze, ale mowilam mu od zawsze,ze to sie nie da wybrać to takie losowanie [emoji4] to powiedział,ze mu obojętne aby bylo, mowi,ze siostre w xboxa tez nauczy grac [emoji23]Witaj.
U mnie synek od kilku miesięcy mówi, że chciałby malutkiego braciszka. Nie wiem jak ja mu powiem o siostrzyczce... Zmian w zachowaniu nie zauważyłam.
Kaqw wypije i zobaczę [emoji23] najwyżej woda z cytrynką ale jogurtu nie dam rady samego ble...Sprobuj rano ta wode z cytryna i jogurt naturalny mnie pomaga
Wczoraj myslalam ze na wieczor mleko zalatwi sprawę. Więc zjedliśmy na kolację płatki na mleku namoczone i nic [emoji58]Mi mleko dzis pomoglo <3
Link do tabelki jest w watku o nazwie tabelka ,tamten stary watek sie usunie tylko jak zakceptuje moderatorow admin zaraz wstawię link tutaj jeszcze@Adeline89 wrzuć link do tabletki w odpowiedni temat bo tu już zniknęła [emoji6]
Ja chcialam kupic cos,ale na kazdym kremie pisze od 4 miesiacaJa tez na femibion 2przeskakuje ;-) jak narazie mam opakowanie 6szt. Probke dostalam od mojej gin ale trzeba sie juz do apteki przejsc xD
Smarujecie sie juz czyms? Ja w pierwszej ciazy babydreama olejku uzywalam ale teraz zapachu nie moge przetrawic-.-
DokładnieJest nowy temat ;-) jak juz z @Adeline89 bedziemy moderowac mogly to ten stary sie zamknie bo juz duzo sie ich robi xP
Link do: Tabelka@Adeline89 wrzuć link do tabletki w odpowiedni temat bo tu już zniknęła [emoji6]