MasterKa
Fanka BB :)
A Wy cały pełny cykl sie staracie?[emoji2] bo u nas w calym cyklu będzie 6 dni tylko i to zaraz po @ [emoji17]Ja 8dc [emoji16] to za parę tygodni będziemy si wspólnie stresować czy @ bedzie [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Wy cały pełny cykl sie staracie?[emoji2] bo u nas w calym cyklu będzie 6 dni tylko i to zaraz po @ [emoji17]Ja 8dc [emoji16] to za parę tygodni będziemy si wspólnie stresować czy @ bedzie [emoji16]
Tak cały cykl [emoji4] mam męża cały czas pod dostatkiem [emoji5]A Wy cały pełny cykl sie staracie?[emoji2] bo u nas w calym cyklu będzie 6 dni tylko i to zaraz po @ [emoji17]
No to oby ten cykl należał do Was[emoji173]Tak cały cykl [emoji4] mam męża cały czas pod dostatkiem [emoji5]
Dziękuję [emoji8] [emoji8] [emoji8] będę informować na bieżąco.No to oby ten cykl należał do Was[emoji173]
Tez mam 3 dc [emoji12]To tak jak ja [emoji4] mam 3 dc [emoji1422]
Witaj w klubie [emoji23][emoji2]Tez mam 3 dc [emoji12]
To nie wolisz poczekac do terminu @? [emoji848] czy Ty należysz do tych niecierpliwych?[emoji2]Ja chce zatestowac w pt ale chyba najbardziej miarodajny wynik dostanę 27.09 w terminie @ o ile nie wyprzedzi mnie małpa.
Moze po prostu Twoj organizm tak reaguje? Wez nospę i zobacz czy przejdzie
Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitaćJestem tu od dziś i będę często zaglądać
Dopiero z mężem zaczynamy pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko
![]()