Bunia1992
Fanka BB :)
Fajnie też bym chciała mieć małą różnice między dziećmi ale znając moje szczęście będzie na odwrót ;PJa mam dwa dni do @ jeszcze i trochę się boję że się pojawi chociaż to chyba mało realne :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie też bym chciała mieć małą różnice między dziećmi ale znając moje szczęście będzie na odwrót ;PJa mam dwa dni do @ jeszcze i trochę się boję że się pojawi chociaż to chyba mało realne :d
Wrocil mój mąż z uśmiechem z pracy a ja średni nastroj. Podchodzi do mnie i mówi co taka smutna gdzie Beniaminek mowie,ze juz śpi a moja druga dzidzia i całuję mnie w brzuch a ja w ryk. Nie wiem już co jest że mną nie tak.Rozmawialismy troche z mężem i jutro albo w sobotę jadę na betę. Nie ma się co bać tylko trzeba działać. Dobrze, że mam tego mężaO matko oby było jednak dobrze! A powtarzałaś jeszcze betę?
No właśnie obdzwonilam większość i ten jeden miał najwcześniej termin. A jak każdemu tlumazylam , że mi zależy to mówili,ze jak mam duhestan to żeby brać i czekać cierpliwie.Bądź dobrej myśli! Wiadomo, że testy bywają różne a bóle brzucha i okolic to w ciąży przecież niemal normanie zazdroszczę sytuacji z terminami, ale idź na betę. A nie masz innego prywatnego?
A robiłaś może betę ? Bo nie wiem czy pisałaś coś na ten tematNo właśnie obdzwonilam większość i ten jeden miał najwcześniej termin. A jak każdemu tlumazylam , że mi zależy to mówili,ze jak mam duhestan to żeby brać i czekać cierpliwie.
No tak to niestety wygląda, na początku lekarze przepisują duphatson na podtrzymanie nic innego zrobić na tak wczesnym etapie nie mogąNo niestety ale prawda jest taka ze nawet jak pojdzie wcześniej to nic wiecej oprocz duphastonu ktory i tak juz przyjmuje lekarz nie pomoże i tutaj trzeba po prostu czekac i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze [emoji6]