8Ania8
Fanka BB :)
Zróbcie to jak najszybciej i zobaczysz, że jak u Ciebie nie ma większych problemów to ta operacja Wam pomoże. U moich znajomych po 2 latach starań zoperowali żylaki u męża i od razu była ciąża.No mąż ma z 2 na 3 stopień te zylaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zróbcie to jak najszybciej i zobaczysz, że jak u Ciebie nie ma większych problemów to ta operacja Wam pomoże. U moich znajomych po 2 latach starań zoperowali żylaki u męża i od razu była ciąża.No mąż ma z 2 na 3 stopień te zylaki
Właśnie chcę iść w październiku na monitoring, mam nadzieję, że się uda bo wiecznie jest problem z terminami u mojej gin nawet prywatnie. Przy okazji zbadam prolaktyne bo nie sprawdzałam jej poziomu jeszcze, a może z nią mam jakiś problem...A inne hormony sa ok? Byłaś na monitoringu owulacji?
Jak tam Twoja szyjka ?![]()
No w srode maz idzie do szpitala juz na ta operacje[emoji4]Zróbcie to jak najszybciej i zobaczysz, że jak u Ciebie nie ma większych problemów to ta operacja Wam pomoże. U moich znajomych po 2 latach starań zoperowali żylaki u męża i od razu była ciąża.
No po takim czasie juz zaleca sie tez przebadanie partneraWłaśnie chcę iść w październiku na monitoring, mam nadzieję, że się uda bo wiecznie jest problem z terminami u mojej gin nawet prywatnie. Przy okazji zbadam prolaktyne bo nie sprawdzałam jej poziomu jeszcze, a może z nią mam jakiś problem...
To naprawdę myślę, że Wasz problem się rozwiąże szybkoNo w srode maz idzie do szpitala juz na ta operacje[emoji4]
Dzis to samo mezowi mowilam...ja w ciążę uwierze juz chyba dopiero wtedy jak urodze[emoji13]To naprawdę myślę, że Wasz problem się rozwiąże szybkoMacie przyczynę niepowodzeń, którą można naprawić, to najważniejsze. A co do różnych objawów ciąży, ja w nie już nie wierzę. W lutym miałam wszystko co możliwe, włącznie z tym, że 2 dni spędziłam nad kiblem, takie miałam mdłości. Poza tym byłam absolutnie pewna, że to to. Wykonałam 3 bety z krwi i dupa. Dlatego mówię, że ja u siebie uwierzę w ciąże pewnie dopiero po porodzie
![]()
Mi w pierwszej ciąży test w dzień okresu wyszedł z tak słaba kreska że watpie ze przed by mi coś pokazało wtedy. Do okresu zawsze jest nadzieja że jednak nie przyjdzie i na teście będą dwie kreskiWczoraj chyba nadal wysoko (tak mi sie zdaje). Dzis od rana tez troche głęboko musiałam grzebać by jej dosięgnąć.
Ale testy wciaz białe. Nawet PINK super czuły.
Też tak to sobie tłumacze. Dlatego też dziwią mnie te długie starania. Wtedy poszło raz raz a teraz 4 cykl i nie zapowiada się by się udało.Mi w pierwszej ciąży test w dzień okresu wyszedł z tak słaba kreska że watpie ze przed by mi coś pokazało wtedy. Do okresu zawsze jest nadzieja że jednak nie przyjdzie i na teście będą dwie kreskiw końcu dwie ciąże za Tobą więc i w trzecią zajdziesz
![]()