• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kciuki zacisniete. Napewno mama się ucieszy i wzruszy[emoji4]Masz jakiś plan jak to zrobisz? Jakieś małe buciki? Albo smoczek?
Tak jak lubię mieć wszystko zaplanowane, tak sprawy związane z takimi emocjami wolę przeżywać spontanicznie, dlatego bez żadnych symboli - po prostu powiemy jak czujemy w danym momencie .[emoji6] nie mam pojęcia co z tego będzie [emoji39]

Poza tym śmieszna historia, bo dziś rano miałam jechać na drugą pigmentację makijażu permanentnego brwi, ale moja kosmetolożka w ciąży mi tego nie zrobi.. a mamie do dzisiaj utrzymywałam, ze jednak jadę [emoji39] także od razu jak mnie zobaczy to na jej twarzy pojawi się znak zapytania [emoji3]

Cześć! A dzisiaj nasz mały-wielki dzień - w końcu chcemy osobiście powiedzieć rodzicom o bobasie, jestem bardzo podekscytowana [emoji3] tym bardziej, że chyba nogdy nie trzymałam przed swoją mamą niczego w tajemnicy tak długo [emoji28] (czyt. dwa tygodnie po pozytywnym teście [emoji28] ). Liczę na dużo pozytywnymch wrażeń, trzymajcie kciuki! [emoji6]
Miłego dnia dziewczyny!
Ja już powiedziałam, nie wytrzymałam :) ale sie cieszyli :) miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry