Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]@iveo jak byłam jakie 3tyg temu u mojej gin to powiedziałam że nie mogę tej luteiny i powiedziała żebym brała ja rano i wieczór, a koło 10 i 14 żebym wzięła dupka. Tylko bałam się że dupek to sztuczny progesteron i nie zaryzykowałam zmiany. Teraz już nie dam rady tej luteiny, dlatego myślę właśnie ze wezmę tego dupka tylko zamiast o 10i 14 po jednej to wezmę raz dwie tabletki.
@Zzzzzz nie chce, bo mam po niej infekcje i w ogóle jakoś źle też psychicznie ją znoszę, bo jak tylko czuje ze coś leci to już mam zawał...
Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.Ja to chyba mam szczescie , bo mi nic nie leci. No moze odrobinka czasem ja wiecej chodze, ale to tylko troche, a wlasnie czytalam, ze wielu z was to doslownie wyplywa.. to ja juz nie wiem co ze mna nie tak [emoji14]
Tez balam sie infekcji, ale jednak u mnie wazne, zeby działała bezpośrednio na szyjke, wiec nie mam wyboru
Jak Ci gin mowila zebys zmienila to probuj ;* i tak bierzesz dosc duza dawkr powinno byc ok.
A na co bierzesz mucovagin w ciazy?Mnie tez nie wypływa. Najgorzej z mucovagin to pieronstwo od razu mi wylatuje.