Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mi sie podobal wczesniej wlasnie ten ale jak zobaczyłam amelis to sie zakochalam [emoji1][emoji7]Ja też już mam wózek upatrzony riko brano, siedzę w domu na zwolnieniu to z nudów oglądam![]()
Ja zaczynam dopiero 10Może się okazać, że szybciej poznasz płeć dziecka niż niejedna z nas, która jest teraz w 10 tygodniu![]()
HejHej wszystkim
Ja mam termin na 22 czerwca
Ciąża pierwsza, nieplanowana, ale zawsze miałam problemy z hormonami i występowaniem miesiączki + miałam cystę na jajniku i zawsze słyszałam ze będzie mi ciężko zajść w ciąże, o ile w ogóle to będzie możliwe, wiec mimo ze nieplanowana - to jednak jestem ucieszona, bo się zawsze tym martwiłam na przyszłość
Mam 20 lat wiec będę młoda mamą.
No i kurczę, tak mi i mojemu narzeczonemu marzy się córka, i czuje ze tak tez będzie ;P liczę ze jak najszybciej się dowiem o płci, jak moja mama rodziła 6 lat temu to się dowiedziałyśmy już w 10t ze będzie chłopczyk, wiec fajnie by było się w jakimś -nastym t dowiedzieć, bo ja niecierpliwa jestem haha
Hmmm... Kiedyś przeczytałam, żeby zrobić chłopaka, to mąż musi po same pomidory [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie to samomam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie
A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne
Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
To idę też zobaczyćTeż mi sie podobal wczesniej wlasnie ten ale jak zobaczyłam amelis to sie zakochalam [emoji1][emoji7]
Jak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.U mnie to samomam już dwie dziewczyny a mój mąż uparcie twierdzi, że robił teraz syna i będzie
A ja się obawiam, że tylko córki rodzę.
Nic złego, plamienie jest zazwyczaj niegroźne
Ja wracam z Londynu, przeszłam chyba z 8km i padam zupełnie na twarz, ale duży sukces. Mam nadzieję, że nie odbije się na moim zdrowiu za bardzo. Trochę mnie już brzuch ciągnie.
A ja mam odwrotne odczucia i obserwacje [emoji39] znam wiele małżeństw z parkami. Tak naprawdę na wszystko jest realne 50% szansJak tak obserwuje inne pary to zauważyłam że zazwyczaj płeć dziecka sie powtarza w kolejnych ciążach....a w zdecydowanej mniejszości słyszę że ma ktoś parki.