Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Baśka jedz do lekarza, nie ma co odkładać, Ty się denerwujesz i też niedobrze. Ja też zostawiłam synka w domu. Teraz myślę jakbym miała tu zostać do porodu to i tak wybieram te opcję, dzidziuś najważniejszy.Cala noc nie spalam..brzuch bolal. Mam wrazenie ze szew jest wyzej niz byl. Nie wiem co robic. Czy jechac na ip jak maz wroci z pracy czy co? Wszystko to jest o wiele trudniejsze jak sie ma juz dziecko w domu i trzeba je zostawic.
Cala noc nie spalam..brzuch bolal. Mam wrazenie ze szew jest wyzej niz byl. Nie wiem co robic. Czy jechac na ip jak maz wroci z pracy czy co? Wszystko to jest o wiele trudniejsze jak sie ma juz dziecko w domu i trzeba je zostawic.
Pisałam do lekarza mowil ze jak nie ma krwawienia to sie nie przejmowac. A skurcze w nocy moga byc bo dziecko moze wtedy zmieniac pozycje i zeby pic duzo wody by bylo wielowodzie wtedy macica bedzie wieksza i dziecko tak nie bedzie jej draznilo. Przeczytalam tez we wczesniejszych postach na tym forum ze w czasie wzrostu macicy i dziecka moga bardziej dokuczac skurcze. Na razie i tak Maz jest w pracy wiec czekam i obserwuje. Teraz jest ok.
Ja dokladnie tez! Nie wiem czy to wiezadla czy ruchy czy skurcze.Kurcze to ja już nie wiem jak odróżnić te skurcze od wzrostu macicy i dziecka od tych niebezpiecznych oznaczających, ze coś niedobrego się dzieje. Zwariować mozna.