Loli05
Fanka BB :)
Ja gram czasem z mezem w karty w MakaoLubicie gry planszowe? Możecie polecić jakieś dla dwóch osób? Tak sobie pomyślałam że może kupilabym mężowi na Mikołaja to mielibyśmy co robić w długie jesienne i zimowe wieczory![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gram czasem z mezem w karty w MakaoLubicie gry planszowe? Możecie polecić jakieś dla dwóch osób? Tak sobie pomyślałam że może kupilabym mężowi na Mikołaja to mielibyśmy co robić w długie jesienne i zimowe wieczory![]()
Dzięki Dziewczyny. Poszukam tych gier. Jakie plany na wieczór? Ja jak codzień od poniedziałku już jestem śpiąca. Nie wiem jak się rozbudzic żeby nie zasnąć o 21![]()
No właśnie w tv nuda. Jakiś dobry film by się przydał albo serialJa bym chciała coś ciekawego obejrzeć w tv ale nie ma nic ciekawego![]()
No właśnie w tv nuda. Jakiś dobry film by się przydał albo serial![]()
PrzykreJa dziś byłam na pogrzebie u "wujka stryjecznego " (nie wiem czy u Was istnieją takie nazwy ), ale ja go traktowałam bardziej jak brata ciotecznego , zginął w wypadku samochodowym , miał 37 latsam jechał , podobno dość szybko i na wymijaniu z autobusem jakoś się stuknęli , kilka razy obróciło i w drzewo - nic z samochodu nie zostało i z niego też praktycznie wszystko połamane miał, twarz do pogrzebu zszywali i zapudrowali , żeby zamaskować - tragedia
![]()
Dla mnie to jest trochę obrzydliwe :/ może ja jestem jakaś dziwna, ale mnie sperma brzydziO kurczę nie wycierać się po stosunku? a co zrobić z tym co wylatuje?![]()