Loli05
Fanka BB :)
No jak to tak,kot mial najlepsze tekstyMój mąż to samo, że lipa bo kot nie gada [emoji23] a ja nawet nie pamiętałam, że on gadał [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jak to tak,kot mial najlepsze tekstyMój mąż to samo, że lipa bo kot nie gada [emoji23] a ja nawet nie pamiętałam, że on gadał [emoji23]
Ale po co Ci ten tampon? Na zdrowy rozsadek On Ci w niczym nie pomoze, bo plemniki musza polecieć dalej, a tampona tez daleko nie wsadzisz, no i najważniejsze, tampon wchlonie caly zel i nic Ci po nim[emoji41]Ja myslez ze po bobosexach to trzeba lezec nie wstawac cala noc i....tampona sobie wlozyc nasaczonego tym specjalnym kremikiem dobrym dla plemniczkow!! Bosz ale ja mam swietne pomysly!!![]()
Wszystkie rady odnosnie staran, tym bardziej od lekarzy sa godne uwagi[emoji8] i warto wziac je sobie do serca[emoji4]Mam wrażenie, że macie bekę z tego co napisałamale przecież wiem to od lekarza, a nie z kafeterii
![]()
Ja już też nie spie ..nie mogę po wstaniu na siku już zasnąć:/ mam Tak od zawsze a jak wstaje raz czy dwa razy w nocy to potem jak zombie chodzeMaz pojechal do pracy a ja gotuje zupę...bo nie mogę spać[emoji15] będę sama ze sobą rozmawiać bo Wy wszystkie śpicie[emoji41]
Hehe no ja mam Tak samoJa tez gdy wstaje na siku nad ranem 4-5 czy nawet 3 w nocy juz nie spie pozniej. Moj maz mi sie dziwi czemu zasnac nie moge pozniej i mowi ze chyba trenuje bezsennosc jaka bedzie przy dziecku[emoji13]